GamzeSena FaizeFeyzazolu benim rahimde de kısalma başlamış bana da yeni verdi 33. Haftadayım işe yaradı mı yani kalınlaştı mı rahim tekrar ?
FaizeFeyzazolu GamzeSena yani ara ara kısalıyor uzuyor ağrıya göre değişiyor enfeksiyon olduğunda ağrıdan kısalıyor ama 31 .haftaya kdar geldik banada erken doğmasın diye verdi
Ellaa 28. Haftada çatı muaynemde bir cm açıklık olduğu için vermistim doktorum Fitil olarak kullaniyorum
Ellaa Baharun2 acikcasi yarim yamalak kullandim Bir gün kullandiysam ertesi gün almadim Hala bitmedi Canım yaniyor yapamiyorum pek
mucizem61 Baharun2 ben kullanıyorum cnm kanama olmuştum 5. haftalarda şimdi 19 haftalık olduk ama hala kullanıyorum
Baharun2 nesrinss bana da kasılmalar için verdi de biraz tereddütte kaldım yan etkilerinden dolayı canım bi de kanaman olursa gel fln dedi korktum o yüzden
nesrinss Baharun2 Canm vajinal kullandığın zaman bi yan etkisi olmuyo ama ağızdan kullanınca çok oluyormuş öyle duydum (halsizlik mide bulantısı baş dönmesi falan)
Nily Baharun2 ya merakimdan soruyorum kasilma dediginiz boyle gerginlik hissimi. Siskinlik hissimi Anlik olarak olup geciyormu. Benm mesela 2gundur gergin karnim 27.haftaya girmek uzereyim Bebegn pozisyonumu acaba benimki anlamiyorum ki:(((
Baharun2 Nily aynen canım karnın sert oluyo genelde ben de bebek toplanması zannederdim sadece ama sert olunca da sorunmuş 😪 magnezyumu ikiye çıkardı bilmiyom nolcak geçer inşallah
RabiaCinarrr Nily benim bi anda adet sancısı gibi şiddetli geliyor doktor rahim kasılıyor dedi ve Protestan verdi
Baharun2 RabiaCinarrr senin de erken başlamış benim gibi 😪 günde bi tane de maden suyu iç dedi hemşire
Nily Baharun2 suanda mesela sis degil Bi oluyo bi geciyo. Ve bu iki gundur kziim okdr hareketliki resmen karnimin icinde bi orda bi burda Kasik agrisi biseyd yok aslinda ama bilemedim Hayirlisi olsun insallah
RabiaCinarrr Baharun2 hamileliğimin başından beri hep sorunlu bir hamilelik geçiriyorum maalesef Allah yardımcımız olsun