Seyma_murat Baharun2 fitil olarak kullanıyorm uzun süredir ve çok araştırdım bi sakıncası yokmuş 9 ay bile kullanılabiliyormuş
Baharun2 deletedmom255 aynen canım o sebeple de veriyo doktor ama benim kasılmam oluyo bazen o yüzden verdi 😪
Baharun2 Filizdogan canım peki bi zararı oldu mu yani kanama fln yaptı mı ? Başka bi doktora daha sordum onun yerine magnezyum kullan daha iyi olur dedi
Filizdogan Baharun2 hayır canım bende hıcbı olumsuz etkısı olmadı ama bıçak saplanmalarım yok denecek kadar bıttı
Furkan35 Baharun2 ben bugün 37 haftalık oldum hamile kaldığından beri kullanıyorum vajinadan. Yan etkisi de olmuyor ilk zamanlar bebek tutunsun diyeydi sonra erken doğmasın diye şimdi de Doğabikir ama biraz daha büyüsün istiyorum o yüzden devam ☺️
Nily Baharun2 ya merakimdan soruyorum kasilma dediginiz boyle gerginlik hissimi. Siskinlik hissimi Anlik olarak olup geciyormu. Benm mesela 2gundur gergin karnim 27.haftaya girmek uzereyim Bebegn pozisyonumu acaba benimki anlamiyorum ki:(((
Mervis Bende kullanıyorum benim de bel ve kazık ağrım olduğu için verdi doktor ama alttan kullanıyorum ben ve sabah kalktığım da çamaşırım beyaz beyaz oluyor idrar yaparken de akıp gidiyor sanki bu şekilde olan var mı?
Baharun2 Seyma_murat bazı bünyelere yaramıyomuş canım bi de doktorum kanaman olursa gel deyince korktum bende 😪
Baharun2 FaizeFeyzazolu bende tereddütte kaldım canım doktor öyle söyleyince korktum yani daha kötü olmasından 😪
FaizeFeyzazolu Baharun2 etkisi oluyor. Bende korkmuştum çok ağrım vardı eahim baya kendini topladı rahimde kosalımta vardı
fatos2404 Baharun2 canım kasılmaların olmuş ya progestan vermiş buna rağmen kanaman olursa gel demek istemiştir, yoksa bu ilaç kanama açmaz durdurur
Baharun2 FaizeFeyzazolu anladım canım teşekkür ederim bilgiler için olmadı bende kullanayım fitil olarak 🙏🤗
GamzeSena FaizeFeyzazolu benim rahimde de kısalma başlamış bana da yeni verdi 33. Haftadayım işe yaradı mı yani kalınlaştı mı rahim tekrar ?