Hatice9795 Zrb0668 canım nasılsın doğum yaptın mı sen nasılsın bebegın nasıl senı cok merak ettım ınsallah sağ salım kavusmussundur 🤲🏻🤲🏻
Zrb0668 Hatice9795 bugün gittik canim doktor bakti bu kezde ne kadar anne karninda durursa o kadar iyi dedi bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi gönderdi
Hatice9795 Zrb0668 Bende öyle her gıttıgımde haftaya dıye dıye 35. Haftaya geldık benımde haftaya kaldı bu sefer kesın gun koyucaz dedı bakalım 😔
Zrb0668 Hatice9795 yok canim gitmedim daha haftaya giderim galiba sen naptin nasılsın gün verdiler mi sana
Hatice9795 Zrb0668 Pazartesi gıttım sıvıda cogalma olmayınca beklıyelım dedı nts ye baktı falan cuma gel dedı bakalım o zaman ne dıyecek bılmıyorum canım
Zrb0668 Hatice9795 yaaa hadi gözün aydın olsun canım Rabbım sağlıkla büyütmek nasip etsin nasılsınız ya şimdi bebek nasıl sen nasılsın sezeryan demi
Zrb0668 Hatice9795 canim cok üzüldüm ya insallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Rabbım safi ismiyle şifasını versin inşallah hep dua ediyorum aklımdan hiç çıkmıyorsun dualarım sizinle 🤲🤲
Hatice9795 Zrb0668 canım dün kötüydü ama doktoru aradık bugun bıseyler güzel gıtmeye baslamıs güzel gelısmeler olmus cok sükür yarın görmeye gıdıcez bakalım hemde esımle benden gen testı ıstedıler onu verıcez
Zrb0668 Hatice9795 bunada şükür canim Rabbım daha daha da iyi etsin Rabbım acil şifalar versin inşallah Rabbım dermansız hastalik vermesin yarin güzel haberler al insallah 🤲🤲
Hatice9795 Zrb0668 ben dün çıktım canım sabah geldım eve yok amelıyat demıyorlar vücudunda morluk var sadece onun ıcın doku alıcaklarmıs görünmeyen bı yerınden bebegın
Bebeksum Hatice9795 geçmiş olsun. Bebeğiniz erken doğduğu içün mi entübe yoksa kalbindeki veya böbreğindeki sıvıdan dolayımı birşey dediler mi. Allahım en kısa zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin 🙏