Bebeksum Hatice9795 geçmiş olsun. Bebeğiniz erken doğduğu içün mi entübe yoksa kalbindeki veya böbreğindeki sıvıdan dolayımı birşey dediler mi. Allahım en kısa zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin 🙏
Hatice9795 Bebeksum benım bebegımın cok daha farklı sorunlarıda cıktı o yuzden entübe ve İstanbul’da daha ıyı tedavı olabılecegınden dolayı oraya gonderdıler
Bebeksum Hatice9795 şimdi baktım biraz hastaneye gayet donanımlı yoğunbakımı , yenidoğan uzmanları mevcut çocuk hastalıklarının da bir çok yan dal uzmanı var inşallah en kısa zamanda iyileşir de evine döner bebeğiniz🙏🥰
asude456 Zrb0668 çok yakın bi tanıdığımın bebeğinde vardı kalpte ve beyinde sıvı siz nerede ikamet ediyorsunuz
Hatice9795 Asiyes Gerçekten güzel bır yer mi biz Manisa da oturuyoruz orayı uygun görüp oraya gönderdıler doktoruyla az once konustum durumu ıcın zor dedıler ama hep öyle dıyorlardı 😔😔
Hatice9795 Asiyes insallah cok teşekkür ederim dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor bızımde ınsallah oralarda ıyı olur döner evıne 😔😔
Zrb0668 Hatice9795 canim naptin bebisten ne haber sürekli soruyorum ama aklım hep sizde inan sürekli dua ediyorum
Hatice9795 Zrb0668 böbreklerinde ve ciğerlerinde sorun var onu arastırıyolar metebolik rahatsızlıklardan süphelenıyorlar yoğun bakımda hala cok bi bilgi verende yok 😔😔
Zrb0668 Hatice9795 Rabbım acil şifalar versin inşallah canim sana hamilelikte tam olarak ne demişlerdi
Hatice9795 Zrb0668 bana karnında sıvı var dendı kalbe baskı yapıyor kalp yetmezliği olusabılır dendi ama hıc bısey bu kadar degılmış ıste