Merhaba arkadaslar başına gelen ya da böyle bisey duyanlar yazabilir misiniz kendimi çok çaresiz hissediyorum ben şuan 33 +5 günlük hamileyim durum şu 5.ayimdan beri doktorlar bu bebek yaşamaz ya karninda ölür ya da doğumdan sonra ölür diyorlar başta kalbinin sag tarafi gelişmemiş dediler şimdide kalbinin cevresi su toplamış kalp yetmezliğine doğru gidiyor diyorlar birde böreğinden genişleme varmış artik çok yoruldum hastanelerde günüm geçiyor 3seferdir de yatış yapalım dediler bende imza atıp çıkıyorum napacaksiniz yakın takip ilaç tedavisi yada vs bisey deseler eyvallah yatiyim ama yok ben zaten sürekli gidiyorum 3 güne 4 güne bir en sonunda 28 temmuzda gittiğimde doktor bana demediğini koymadı neler neler söyledi bende sinirlendim çıktım eve geldim bir daha da gitmedim yeter artık dedim ne gelirse Allah’tandır Rabbım bana bu çocuğu verecekse her türlü verir alacaksada zaten alir kim ne yapabilir canına can mi kalacaksınız evde kendim takip ederim hareketlerini dedim birdaha gitmedim si olsanız naparsiniz ya o kadar zor durumdayım ki anlatamam size ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın nolur dua edin arkadaşlar bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aliyim 😭😭