pitircikannesi Ilossuzun kullandınız mi? Kullanışlı mı ben hafif, kullanışlı bi de uygun olsun istiyorum. Ben de 4babynin kahverengi setini düşünüyorum ama daha almadım. Bebek arabası puset seti şeklinde
Ilossuzun pitircikannesi ben pusetli istemiyorum puseti ayrı alacağım kullanmadım tavsiye üstüne alacağım daha arabayıda almadım
Zeynep1903 Didemmmmm Peki kullanımı nasıl siz memnun musunuz bende kiwi almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bide rica etsem resim atabilir mısınız
Ipeekkk Seymaayyy casual Cadillac Air markası aldım hem sağlam hemde hafif bnce tavsiya ederim bütçenize uyarsa :)
Gonul_enes Seymaayyy ben 7 yil once massimo ricco aldim taa ozaman 1 milyardi… 3.bebegime hamileyim hepsindede onu kullandim kullanacam ins..ne kirildi ne dokuldu, ne soldu ne atti, amaaaaaa hala o marka varmi bilmirum
Cbusra93 @svserzrm# svserzrm bastonlar çift yönlü kullanılmıyor.Ama inglesinanın travel sistemi var o çift yönlü
Sinemis35 Seymaayyy baby2go heets travel sistem kanin bebek arabası hem rahat hem aşırı kullanışlı onu aldik daha gelmedi ama
Zadekuzu Casual cadillac air almistik. Temiz ikinci el olarak aldik. Cok kullanisli ve cok saglam. Sifirinin fiyatlari yuksek ama bu sekilde temiz bir tane ikinci el bulabilirseniz uygun fiyata alabilirsiniz.