Nilgun75 Seymaayyy Junama diamond 4 in 1 isofix bleu aldim ,bu bebek arabasi ustune bebek arabasi yok,fiyati 11.500 tl yani 1150 euro belki pahali Ama her seye degiyor
Symazturk Mom8237 hepsi burada dan almıştım ama şuan satışta yok görünüyor malesef . kendi sitesinde var orada da 2250 ₺ ben hepsi burada indiriminden 1500 e almıştım 3 ay önce 😕🤭
Kbrbisi21 Ben civilden 1600 e aldim kraft araba pusetli tercih etmedim otobus vs binilecek oldumu cok ayrilicak diye bu tek tusla acilip tek tusla kaapniyor iki tarafli 15 kiloya kadar agirligi
[silindi] svserzrm bir çok bilinen marka puset ile kullanılıyormuş. Örneğin chicco falan. Mamas&papas adaptörü var o kendi adaptörü ile arabaya istediğiniz puseti bağlayabiliyorsunuz. Ama ben kullanmadım. Arabayı bebeğimiz 2 aylık olunca aldık. Pusetsiz kullanıyoruz biz.
Prmayse https://ty.gl/kmgucce Bizde prego quattro 2086 modelini alıcaz kullanan arkadaşlarım çok memnun hafif Kullanımı cok rahat diyorlar ☺️
Melikeklnc Seymaayyy 4.katta asansörsüz oturuyorum araba kullanmayı bilmiyorum pierre Carden karmayı tercih ettik hafif ve kullanışlı aynı zamanda şık
VesileOztrk Seymaayyy Yokyo travel sistem veya babyforce travel sistem almayı düşünüyorum. Kraft markasinada çok baktim sadece marka adi diye fiyati asirri yüksek geldi, bakalim 🙈🤷🏻♀️
beyza1234 DemetF bunu bilmiyorum ama bütceniz uygun anladıgım kadarıyla biz mima xari aldık istersez onada bi bakın
Byznr281115 Dilekcnkn bende aynısını aldım henüz kullanmadık kızım doğunca inşallah bol bol kullanırız 😍
pitircikannesi Ilossuzun kullandınız mi? Kullanışlı mı ben hafif, kullanışlı bi de uygun olsun istiyorum. Ben de 4babynin kahverengi setini düşünüyorum ama daha almadım. Bebek arabası puset seti şeklinde