Mrs_Nergiz merhaba ben de kanz i-go aldım. Pek yorum göremedim internette. Henüz bebeğim doğmadığı için kullanmadık. O yüzden yağmur geçirme özelliğini bilemiyorum. Çok çok araştırma yaparak aldım. hafif ama travel sistem bir araba arıyordum. Şasesi 4 kg, portbebe ile 6.5-7 kg arası oluyor. Portbebe çift yönlü takılıyor. Portbebe takılıyken katlanabiliyor. Katlanınca asla travel sistemler gibi kocaman olmuyor. Kabin boylar kadar da minik değil, arasını düşünebilirsiniz. Tek elle kapanıp açılıyor. Benim için en iyi yanlarından biri de buydu. Tentesi geniş ve uzun. Portbebenin başını çok iyi kapatıyor. Sürüşü çok rahat. Anakucağı çok hafif. Tek gördüğüm sorun anakucağının tentesi portbebe kadar gergin durmuyor. Ama ben dert etmedim. Kapanıyor mu kapanıyor. Anakucağının içindeki pedleri de yumuşacık. Chicco goody alacaktım. Şans eseri bu ürüne rastlayınca ebebekten sipariş verdim, kendim kurdum ve çok beğendim. Ayrıntılı yazdım size de fikir olsun diye. Resim yüklemeyi bilmediğimden yükleyemedim.