Nesliardc Svnince esenyurtta özel esencan hastanesinde tavsiye edebilcegim bir doktor var levent mıhcıoğlu ben ona gidiyorum cok memnunumm sende gelsen memnun kalirsin kuzum cok ilgili bir doktor
Svnince Nesliardc Nesliardc Esencan hastenesini genel itibariyle çok iyi duymadım canım ama değerlendiricem söylediğin Doktoru. Çok teşekkür ederim.
Nesliardc Sdnurr ven levent mıhcıoğluna gidiyorum kuzum tavsiye ederim esencan hastanesinde calisiyor cok iyi tum sorularima yanit aliyorum iyiki levent beydeyim cok neşeli bir doktorr
Deniziimmm Kızlar bende dr dan yana bir türlü şansım gülmedi ilk avicennaya gittim Sertan Aksu onu beğenmedim sonrasında Esenler medipole başladım de bugün hamile olduğunu ve takibimi yapamıuacağını söyledi şimdi yine orda burcu aydın boyama hariç başka Dr önerr misiniz 🙏
Nesliardc Svnince mevki olarak galiba bu ön yargı kuzum gerek çalışanları gerek doktorları olsun çok iyi hemde araştırma yapıp geldim bu hastaneye yenidoğan ünitesi yogum bakımı bi çok hastane koşullarından cok iyii
Sdnurr Seymasal muayene sgk lı 110 tl doğumu bilmiyorum canım önceden çok ilgiliydi şimdi öyle değil bende değiştirmek istiyorum araştırıyorum şuanda
Baharklc Eyll_kuzu çok iimiş bekarken küçakköyde oturuyordum ve o hastane bize çok yakındı ama şimdi sefaköydeim oraya git gel çok zor
SevgiKyc Deniziimmm rica ederim Burcu Aydın Boyama Hanımı da cok öven var ama muayenesi diğer doktorlardan fazla 🤗
Deniziimmm SevgiKyc canım ben burcu hanıma randevu alamadım açıkçası 3 ay uğraştım sonunda pes ettim Nurcan Yılmaz a 130 TL idi onu bıraktım bu ayın 27 sinde Fatma hanıma gidicem inşallah
Aysenuryigitolgun Svnince avcılar hospital Aliye isganderova doktorum cok memnunum denemenizi tavsiye ederim 😍
Aysenuryigitolgun Svnince nil bilgen var o yoğun ve kalabalık ben en fazla 3 kişi bekledim şimdiye kadar
Svnince Avcılar Baypark Hastanesi kadın Doğum doktoruna giden var mı peki arkadaşlar? Orası için de bi tavsiye aldım çünkü.