Mervee1 adm ben kağıthane derinderede bir doktora tavsiye üzerine gitmiştim çok memnunum en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor ismi Rıza efendi 😊😊
Portakal Sevaldemir 21gun önce doğum yaptım bir daha doğum yapacak olsam yine e derya hanıma ve nisa hastanesine giderim. Bir ara beni kesin sezeryana alin diye yalvardim doktorum ve ebeler okadr çok ilgilendiler ki ve normal doğum yapmami sağladılar
Dilarakaan Medipol Mega Üni. Nagihan Kaya kızlar çok memnunum bende tavsiye üzerine gittim güler yüzü ilgisi alakası herşeyi mükemmel 💕
Yasipek [bilinmeyen] yenibosnadaki nisa hastanesinde derya kanza güle gidiyorum 2.nci gebeliğim doktorumdan çok çok memnunum
ElifKural adm Nisa hastanesi Derya Kanza Gül doktoru tavsiye ederim çok güler yüzlü ve samimi en önemliside bu zaten ☺️🙏
ElifKural Nurhayat1212 ben nisa hastanesinde değilde bezmi alem hastanesine yönlendirdi beni doktorum daha uygun diye sizde öle yapın derim
Duhaa HeraBilge ne kadar soğuk bi adam ego tavan ve paracı hemen tahlil herşeye ilk aylarımda gittm 😞Bilgi de pek vermiyo koltuğa oturmnla kalkmn saniyeler içinde nasıl beğendnz anlmş değilim
Esilaminel Leylaysam canan hanimi tavsiye ederim ilk günden beri gidiyorum 33. haftamdayim... Ilk günden beri hastasi olursaniz sizi dogumda yalniz birakacagini düşünmüyorum... Saglikli kolay dogumlar dilerim⚘