Elifalptekin Dikizzz hayırlı olsun .Bakırköy de serhat sakız var ,muhteşem ötesi bir doktor.Özel muayenehanesi var ,acıbadem bakırköy ,aile hastanesi ve ethica incirli de doğum yaptırıyor.
Dikizzz Elifalptekin teşekkür ederim daha çok yeni olduğu için çamlık hastanesine belma tarhana gittim ilk muayeneye ama sizin tavsiyenizi dikkate almak istiyorum 😌 bahsettiginiz doktorun muayene ve doğum ücretleri nedir
melise Beyzademirci muayene ücretsiz doğum indirimli.Normal doğum,epidural anestezi,sezeryan olması durumunda sizin talebinize göre fiyat değişiyor 😊
Elifalptekin Dikizzz muayene ücretini yeni sordum 300 liraymış .Doğum fiyatını bilmiyorum malesef.Doğumda ethica da olursa uygun fiyat ancak orası verir büyük ihtimalle.
Ahsenserra Merhaba ben 6.haftadayım İstanbul anadolu yakası ümraniye üsküdar civarında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır
DeryaylmazMhc Sweet02 100 tl muayenehane ücreti canım hastanedeyken de 90 tlydi muayenehaneye geçince fiyatta büyük bi değişiklik yapmadı ☺️
melise Elifalptekin ben Sefaköy medipole gittim 😊hastane bana da oldukça ferah ve huzurlu geldi.Özellikle sordum orda yoktu acil bi durumda sevk ediyorlar
Leylaysam Deniz61 merhaba canan hanıma gitmeyi düşünüyorum ben de. Ama gece geldiğinde fark alıyormuş doğru mu?
Esilaminel Leylaysam canan hanimi tavsiye ederim ilk günden beri gidiyorum 33. haftamdayim... Ilk günden beri hastasi olursaniz sizi dogumda yalniz birakacagini düşünmüyorum... Saglikli kolay dogumlar dilerim⚘
Merecepefe Leylaysam bende kendisine muayene oluyorum ilk Doğum yine aynı hastanede olmuştu ikincide orada olacak inş Bahçelievler’den gidiyorum düşünün annem o hastaneye yakın diye rahatım :) fiyat farkına gelince eger onun hastası iseniz kendi insiyatifi ile fark almıyor diyor diğer hastaları
NaimeYilmaz Yaylam Hastanenın cok ılgılı olmadıgını duydum. Şikayet varda ve etrafımda. Kayınvalıdem orada vefat etti devlet hastanesını andırdı bana davranıs sekıllerı 🤷♀️ Nısa cok daha kalabalık olmasına ragmen cok ılgılendırler doğum sonrası cok rahattı.. Oğlum cok agladı doğdugu andan beri uyuyayım dıye bebegı alıp baktıkları bıle oldu 😌
Helino adm Gaziosmanpaşa Hastanesi dr Zahid agheyev çok zor ve erken bir Doğum geçirdim çok profesyonel ve soğukkanlılıkla beni ve bebeğimi ölümden kurtardı son dakka.
Mertcikannesi NaimeYilmaz ben acıbadem Kozyatağında doğum yaptım. Doktorum Cem Öncüloğlu. Mükemmel bir doktor, normal doğum yaptıö ve dikişsiz. İmkanınız varsa mutlaka ona gidin derim
Miray2018 Ben doktordan çok size Yenibosna-Nisa hastanesini tavsiye ederim böyle bir hasane yok herşeyiyle mi 10 numara olur ya ben münübe hanımla başladım sonra o ayrıldı 34. haftamda fatma ersana devam ettim sonra gece gittim 2 de seymin hanım vardı sabah fatma hanım devraldı ama 18:22 de kızımı kucağıma Derya Kanzagül ile aldım ve hastane normal doğuma yönlendiriyor 3 doktor değişti bi ara sezeryan olsun olmuyorsa dedim hiç biri beni yönlendirmedi hele ebeleri o kadar iyilerki şiddetle tavsiye ederim gerçekten o halde bile biri sesini yükseltmedi bana ben acıdan bazen zorladım bile ebeleri hakkını ödeyemem hiçbirinin 👍🏻
Milas9 Mertcikannesi merha Mertcikannesi merhaba, Kozyatağı Acıbadem için Doğum ücretleri nedir ortalama?
AyEr Gunaydın guzel anneler bende 6+5 avcılar anadolu hastanesı ugras sahine gıdıyorum cok memnunum❤️🐣