Arzusygur Central hospital Levent Konur. Giden arkadaslar var mi? Yeni basladim ve ilk randevuda kilodan dolayi acayip firca yedim :) cok disiplinli bir doktor. Giden arkadaslar var ise yorumlariniz nedir?
GokceGenc Ss1 cnm hastaneye baglı dedi bn turkiyede yapıcam dogumu normal dogum figen hanıma 3 bin oducem bide hastaneye oducem işte..
gizemdmrak Mkaraevli biz 37 haftalık olduk evet duygu hanımın güzler yüzü yetiyo valla Allah sizede bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
yavuz_adil adm küçükçekmece batı bahat ahmet yavaş hakkını ödeyemeyeceğim doktorum gerçekçi ve diğer doktorlar gibi umursamaz değil benim olmayan sorunum yoktu icabında haftada 3 kere gittigim oldu ve elinden gelenden fazlasini yapti benim için
Arnes nisannis evet. 2. doğumum ve yine Duygu hanım. 5.5 yıldır kendisinin hastasıyım. Oğlum 4.5 yaşında. 35+2’yim ve hiç bi zamanda vazgeçmem kendisinden. 🤗
Guzz adm ben istanbulda olsam furkan kayabasogluna giderdim. Neşeli halı, bilgisi ve benim bunu instagram profilinde gozlemem. Dogum hikayeleri ise efsane.
[silindi] Küçükcekmece tarafında önerebilecegiz doktor var mı ? Vera tıp merkezine gidipte memnun kalan
Elifalptekin [silindi] Arnes merhaba , muayene ve diğer tetkikler için ne kadar ödediniz acaba?Bir de doğum fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı ?Bize 2100 ile 4100 arası olduğunu söylediler.Teşekkürler sağlıklı doğumlar dilerim 😊
Kumral60 [silindi] vera tip merkezine ayrintili icin gitmiştim ama dogum yapani hic duymadim canim. Biruniye gidiyorum ben Hazel hanima gidiyordum ama Tuba hanima gecicem herkes onu daha cok beğeniyor.. ucretlerde gayet makul.
Kumral60 Tugbaerkul Hazel hanima gittim 2 kez ama bende tuba hanima gecicem nasil bir doktor bilgi verme sansiniz varmi ??
Tugbaerkul Sevaldemir Burcu Aydın Boyama var 90₺’yi en son muayenesi doğumda 1600₺ diye hatırlıyorum ama memnun kalmadım değiştirdim o yüzden
Aycha Tugbaerkul Merhaba, Burcu Hanım'dan genellikle memnun kalındığı ama aylar sonrasına randevu bulunduğu söyleniyordu, sakıncası yoksa memnun olmama nedenlerinizi paylaşabilir misiniz?
Elifalptekin Merhaba,ben normalde acıbadem atakent hastanesi mesut kayman a gidiyordum.Ancak artan ve de artacak olan doğum fiyatları,sezaryen ve tek yumurta ikiz bebek bekliyor olmam ,yoğun bakım ünitesinden almamaları gerekirken ücret alıyor olmaları vs yüzünden gitmemeye karar verdim .Sonra yakında biruni hastanesi hazel çağın kuzey e gittim ,çok iyi bir doktor belki ama hiç ısınamadım ,bir de ikiz olduğundan dolayı takibi perinatoloji uzmanına yaptırmam gerektiğini söyledi .Uzun araştırmalar sonucu medipol bağcılar da prof.Gökhan Yıldırım a gittim dün .Kendisinden memnun kaldım ,siz sormadan bilgilendiriyor hemen .Bundan sonra ona gidicez ,zaten perinatolojiden başka doktora gitmememiz gerekiyormuş .Tam teşekküllü hastane,doğum fiyatları da yüksek değil .Şimdilik böyle devam .Hayırlısı bakalım
Arnes Elifalptekin muane ücreti sigorta bağkur yoksa 550 sgk 150 bağkur 75 ₺ doğum fiyatını sormadım. Nst 120₺ 65₺ sgk fiyatı 28₺ bağkur fiyatı. Perinatoloji profesör Ahmet bey sgk ücreti 300 muane. Doopler sgk bağkur yoksa 1100 varsa 500-700₺ vs... tahlil tetkikler de sgk bağkur yoksa 150 200 lerden 1000 küsürlere çıkıyor ki serum vs.. olursa dahada yükseliyor fiyatlar . Net bir bilgim yok. Ücretleri direk eşim ödediği için. Bunlar sadece şahit olduğum bi iki şey. Doğum ücretleri de 5 sene evvel doğum yapmıştım şimdi de Aralıkta yapıcam hiç bir bilgim yok. Direk eşim muhasebe ve ödemelerle ilgilendiği için. Ben pek sormuyorum. Girişimi yapıp geçiorum eşim ödemeleri halledio.. Teşekkürler. Sizede. Hepimize 🤗
YavruKartal1903 Op.Dr. Nihal Kalelioğlu. Kendisi 18-19 yıldır ailemizin doktoru oldu ve benimle birlikte ailemizin 7. bebeğinin doğumunu gerçekleştirecek inşallah. Güleryüzü ve paradan önce insana verdiği değer yıllardır değişmez doktorumuz olmasını sağladı.
sezinko YavruKartal1903 Merhaba, Nihal Hanımı duymuştum bende tavsiye ediyormusunuz birde hangi hastanede yaptırıyor doğumu
Tugbaerkul Aycha kendisini normal doğum tercihli gösterip son dk boş bi sebepten ötürü sezaryeni sundu bize.. Ve 1 dk geç kalmamızla, asistanına adımı listeden sildiren bi kadın! Hoşlanmadım yani fazla bişy sanıyo kendini sadece o var sanki dünyada 🤷🏼♀️