UcanHamile Dlktpl normal.muayene ücretini bilmiyorum ama hastane de sgk geçiyor. Acıbadem olduğu için fiyat yine de biraz yüksek tabi. Araarak bilgi alabilirsiniz yardımcı olacaklardır
Portakal Sevaldemir derya hanımın muayene ücreti 95 TL. Nst ücreti de18tl. Normal doğum 1300 lira sezeryan 2300 ama nakitte sezeryana 2100yapariz demişlerdi ben normal doğum yaptım
bberna90 UcanHamile benim ilk gebeliğim bana hiçbişey demedi ki bilmiyorum yani gerek olup olmadığına hani bana dese biz gerek duymuyoruz die merak etmezdim
bberna90 UcanHamile sizin doktorunuz sizi bilgilendirmiş bana sadece sorun yok bir ay sonra görüşürüz dedi benimde aklıma takıldı doğal olarak
Tugbaerkul Kumral60 ben çok seviyorum çok sakin ve pozitif bi insan 🤗 Normal doğum tercih eden bi doktor benim için en önemlisi buydu zaten 🙈
Kumral60 Tugbaerkul bende normal dogum istiyorum cumartesine randevumu aldim bakalim memnun kalirsam devam ederim kac haftaliksiniz bu arada.
NrnAln Tugbaerkul merhaba bende şuan Tuba Hanıma gidiyorum, devam etmekte kararsızım.. Doğumunuz nasıl geçti ve normal mi oldu ?
Tugbaerkul Aycha kendisini normal doğum tercihli gösterip son dk boş bi sebepten ötürü sezaryeni sundu bize.. Ve 1 dk geç kalmamızla, asistanına adımı listeden sildiren bi kadın! Hoşlanmadım yani fazla bişy sanıyo kendini sadece o var sanki dünyada 🤷🏼♀️
Aycha Tugbaerkul Cevabınız için çok teşekkür ederim, kolay bir doğum ve sağlıklı, hayırlı bir evlat dilerim.
Kumsal_asya Annelikyolu ben maditime gidiyodum ibrahim temize 35.haftamda hastaneden ayrılmış. Doğumu avicennada yapıcaktım zaten onunla. Ama güvenim sarsıldı. bende filiz aktenk sarp a randevu aldım ama keşke sibel hocaya alsaydım çok tatlı bi hocaya benziyo. Ama zamanım kalmadı çarşamba randevum var 37 olucam. Mecburi sezeryan bide orda doğum yapıcam nasipse. Keşke sibel hocaya geçebilsem😔
Tugbaerkul Kumral60 bende Cuma ordayım inşallah son kontrollerimiz 🤗 Şuan itibariyle 39+0 🙈 İnşallah sizde memnun kalırsınız 💕
melise Sefaköy medipol hastanesi kadın doğum doktorlarını nette araştırmıştım gitmeden önce özellikle deniz hanım ve Pelin hanım hakkında çok olumlu yorumlar vardı.Tabi ben gittiğimde onlar full doluydu.Nadiye hanıma muayene oldum.Tatlış bi doktor kendimi rahat hissettim ona devam etmeyi düşünüyorum.Tabi doğum da biraz nasip işi gece sancın gelir nöbetçi doktor başkası olur o yüzden genel olarak doktorların bütünü için olumlu şeyler okudum.zaten öncesinde çok hastane ve doktor gezmiştim.İçime sindi sadece yenidoğan yoğun bakım olmaması medipole yakışmadı ama içime sindiği için devam edeceğim.Doğumdan sonra tekrar yazarım inşallah.🙃
Beyzademirci Ozqee çok memnunum hatta şöyle diyim annem teyzemler felan hep Doğumu Ayşegül hanımda yaptılar ikinci hamileliğim şimdi yeniyiz daha ama yine tercihim olucak 😊 biraz yoğun oluyo ama maalesef şehir dışından hastaları olduğunu duymuştum 😊
melise Daha önce gittiğim hastanelerde devlette pek öneremeyeceğim 😢yoğunluktan dolayı herhalde denk geldiğim doktorlar genelde ilgisiz geldi.Avrupa yakasında Özel Rumeli hastanesi var Hadiye hanıma muayene olmuştum sıcak kanlı ilgili bir doktordu,daha önce doğumuna girdiği bi arkadaşımda çok memnun kalmıştı.Orayı da düşünebilirsiniz 😊