zehradem Kizimvebenn evet canim cok bekliyorsun 2 saat boyunca beklemiştim ben ilk kez gittim bu arada ama bugün detaylı ultrasona başka hastaneye gittim oradan da memnun kaldım asistanlar doktorlar iyi geldi gözüme bilemedim 🤷♀️
CerenSecilmis Yess bağcıları bilmem ama esenler medipol de şehruz soysay tavsiyemdir. Amilyat ekibinin anlattığını söylüyorum ( normal doğumlarda dikiş atarken o ladar hassas atıyor ki yara iyileştikden sonra eşi rahatsız olmasın diye çok ince atıyor . Sezeryanda ise eğer deri de fazlasıyla esneme varsa bir parçasını alıp dikişi öyle atıyor ki göbek fazlasıyla sarkmasın )
Hzlhakko Sdnurr bende acıbademde ki Derya hanımı takip ediyorum evime yakın diye gidebilirim normal Doğum yanlısı mı yoksa sezeryan mı
UcanHamile Mrvalparslan inanilmaz güleryüzlü ve enerjisi cok yüksek. Cocuktan once gidip hocam çocuğumuz olmuyor dediğimizde testlerle boğmadı bir sene kadar deneyin diye motive ettiği ay hamile kaldım. Inanilmaz sahane strrssiz 9 ay geçirdim.
Mrvalparslan UcanHamile ben de çok sevdim Derya hanımı. Şeker yüklemesi ve başka testler için (başka doktor olsa hemen yaptır derdi) önce açlık şekerine ve 3 aylık şekerine bakalım gerek yoksa yaptırmayız aile hekiminde yaptır abana mesaj at gelme bi daha uğraşma ben reçete yazar telefonuna gönderirim dedi. Çok da güleryüzü. Doğumumu da onunla yapmak istiyorum.
Radyolojizehra Kızlar ,Türkiye hastanesine giden ,Doğum yapan ,var mı ? Ücrt ,odalar falan nasıl ,? Bilgisi olan yazabilir mi😍🌺teşekkür ederim şimdiden
Melly_3 Radyolojizehra Ben geçen hafta Dr.Ayşe Solaroğluna muayene oldum muayene ücreti 165₺. Çokta memnun kaldım. Normal doğum 3900₺ Sezaryen 4200₺ ama temmuzda fiyat değişecekmiş yeni fiyatlar belli degilmiş sizinde bilginiz olsun 🤗
ozge_yasin_budak [silindi] anladım canım seninde dediğin gibi gerçekten çok iyi ve anlayışlı b il e doktor gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum
YUMURTA34 Kesinlikle İstanbul un en iyi kadın doğumcuları CİHAN TANYOLAÇ VE FURKAN KAYABAŞOĞLU . İKİSİDE İŞİNDE ÇOK ÇOK İYİLER VE ÇOK MÜTEVAZİLER .
Sedahatun Deletedmom328 ben de Duygu Hanıma gidiyorum siz bütün testleri yaptırmış mıydınız? Afp mom testi yapacağımızı söyledi acaba bir sorun mu gördü😢
Deletedmom328 Sedahatun ben down sendromu hariç diğer bütün testleri ysptırdıö canım o test omurilik felci vs varmı Allah korusun o yüzden yapılıyor