Kizimvebenn Seldatopal ben bir kere gittim, acil muayene olmam gerekiyordu, yaşlı bir doktor ama gayet ilgiliydi
cerennaslann [bilinmeyen] fatma Ersan benim doktorum çok sakin ilgili ve çokta güzel normal doğumumu yaptırdı🙏
Nur94 Buseler doğrudur ben ilk düşüğümde de Ayşe hanıma gitmiştim ilgisi çok iyi tavsiye edebilirim ☺️
[silindi] NaimeYilmaz kesinlikle😂 Fatma hanımında çok fazla gebesi var, her gün bi doğum, sezeryan 😑😑 danışman sekreter asistan alanında çalışanlar acayip kompleksli😂
Eminelif25 İstanbul/ Bağcılar yeni iklim hastanesi doktor nehir bayram 👍 hem sezeryan sonrası normal Doğum da yaptırıyor tavsiye ederim
Bhrhira kimsebilmesindiye evet ailede bir tane var ve ben doğum hanede yapmadım dogumu odada yaptırdılar ayakta kaldım 😀doğum hane doluydu yan odası var orda yaptım ama gayette güzeldi yani 😉gönül hemşire var orda okadar iyi bir insan ki bi anne sevkatiyle yaklaşıyor senin istemediğin hiç birşey yapmıyor çok iyi
Cnncagman adm Kaynarca yüzyıl hastanesi doç. Doktor serap Aynur simavlı kesinlikle muhteşem bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum 🤗🤗
eylul2020 Merhaba herkese Şuan Bakırköy Acıbadem Alihan Özcan’a gidiyorum mükemmel bir doktor. Herkes bol bol çengelköy salatalık yesin :)
rosewishes eylul2020 merhaba. Doğum sürecinden memnun kaldınız mı acaba. Alihan hoca benim de doktorum. Sezaryen mi oldunuz?
Ciggdemm Caddebostan Mah. Tütüncü Mehmet efendi Cad. No:4/4 Kadıköy Istanbul, Turkey Dr Güneş Gündüz Erkaya
Gamseeeeee adm Çamlıca Erdem hastanesi Ayşe katrancı çok iyi bi doktor Ümraniye yakın olanlar gidebilir