Beykoz Devlet Hastanesi - Yasin Avşar. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum, ben hayatımda böyle bir doktor görmedim. 16:30 son randevu saatidir ve randevulu hastaları o saatte bitmez, onun üstüne barkodlu hastaları da vardır ve 6-7ye kadar hastanede kaldığı olur sırf bütün hastalarına bakabilmek için. Hiçbi zaman enerjisi düşmez, somurtarak kimseyi karşılamaz, kısa kesmez, her soruya cevap verir, ilgilenir ve daha bir sürü memnun kaldığım şey... Ümraniyede oturuyorum, ümr eğitim araştırmaya da gittim ama yok, asla bana göre değil, tek sefer gittim daha da Allah mecbur bırakmasın, bir hastaneden sadece doktorun iyi olmasını değil, temiz olmasını da, ilgili olmasını da beklerim ve çalışanlar ne kadar yorgun olursa olsun suratlarda "bitse de gitsek" ifadesini görmemek ve bunu hastaya yansıtmamalarını isterim. BDH evime en az 1 saat uzaklıkta, trafik varsa 1 buçuk saate kadar çıkabiliyor süre ama yine de ille Yasin Hoca. Hastaneden de çok memnunum bu arada, gitmeyi düşünen varsa ama emin olamıyorsa gayet steril, çalışanlar çok ilgili, gebe okuluna katıldım ve çok güzel 5 haftalık bir eğitim sonunda doğumhaneyi gezdik şahaneydi, ebeler güler yüzlü, odalar tek kişilik ve pilates topuna kadar her şey düşünülmüş sizin için, "yat sedyeye çek sancını" demiyorlar yani. Gebe okulu eğitimlerine annem de eşim de katıldı ve verilen sertifikaya onlarında adı yazıldı. İnşallah hiçbir aksilik olmaz da doğumum normal olursa eşim de annem de doğumumda bulunabilecek :) Doğumdan sonra 2 kişilik odalara çıkılıyor ama çok nadir doğumhane yoğunsa iki kişi kalınıyor. Kısacası önce doktorumdan, sonra hastaneden çok memnunum. Tavsiyemdir hanımlar. Allah hepimize hayırlı, kolay ve mutlu doğumlar nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.🥰