Zeseli Doç. Dr. Mehmet Akif Sargın... Çok bilgili, güler yüzlü ve iyi kalpli biri. Öğle yemeğini yemez hastalara bakar. Özellikle hamile takibi çok iyi. Anadolu yakasında en iyilerden.
Sevaldemir ncbkyaa Türkan Çağlıyan'a gidiyorum ve şiddetle tavsiye ederim. 7 sene önce de o yaptı doğumumu mükemmel bir insan❤
cansubsrr Sryilknr Cüneyt uzun var bölgeyle anlaşmalı ama muayneleri cihan tıp merkezinde yapıyor doğumu bölgede
Deletedmom00180 Glrtgba normalde Hakan beyin hastasıyım o hastanede ama bir akşam acilden giriş yaparak Uğraş bey ile tanıştım güler yüzlü iyi bir doktor
Bhrhira Aysegul91 bende iki kızımı erkan beyde doğurdum çok iyi bir doktordur kendisi doktordan öte bi aile gibi oliyor
kimsebilmesindiye Bhrhira ilk cocugumun dr ve simdiki bebegimin doktoru erkan bey. doguma çok var ama fiyat konusunda kararsiz kaldim bende.aile hastanesi yada ethicaya yönlendiriyor genelde
Mrvalparslan meltemkar456 edasadi Rozawxz nasıl geçti randevunuz ben de derya hanıma gitmek istiyorum memnun kaldınız mı