Asl91 Cemreefe merhaba, ben henüz yapmadım doğum ama Deniz hocayla devam ediyorum. Doğum ücretini 2018de konuştuk biz hala aynı mıdır bilmiyorum ancak normal epiduralli 10bin küsürdü, sezeryan da yakın bir ücretti.
Rhk0158 Erburer ben önceden o hastanede üç farklı doktora gittim. Hiç memnun kalmadım ultrasonları çok eski bebeğin kalp atışı bile zor duyuluyo muayene 100 tl bide ucuzda değil çok kalabalık 2 dk ya konuiuypsun doktorla yada kpnuşmuyosun onun yerine çamlıca medipol öneririm ben oraya gidiyorum sedef hanıma çpk memnunum... 50 tl muayenesi
Guzozkan Brsn Merhaba. Evet devam ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1500-2000 TL gibi bir ücreti vardı. Tabi hastane ücretine ek olarak.
Sue Merhaba güzel anneller ben avcillarda oturuyorum 24 haftalık hamileyim dr değiştirmek ıstiyorum yeni bosan nisa hast gitmeyi düşünüyorum bu hast gide ve hangi dr gittiğin yazarsa bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen
Musal İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli sancaktepe Pendik çevresinde bayan , normal Doğum yanlısı doktor istiyorum. Önerebilecek bir doktor varsa söyler misiniz.
DEF_ikiprensbirprensesmom Musal ben 21. Haftamdayım baştan beri kadıköy medicana doç.Yasemin çekmeze gidiyordum fakat Dün itibariyle medical park Pendik bahar ergene başlama kararı aldım ilk izlenim olarak memnunum umarım medicana daki gibi hayal kırıklığı yaşamam. Bahar hanım tatlı dilli bir doktor bütün geçmişimi okuyup tek tek anlattı bana herşeyi oğlumun ilk düzgün fotosunu da kendisinden almak nasip oldu. ☺️
Ilknurgoksuckr Sevgik merhaba bende Beyhan hanıma gidiyorum dogum nasıldı öncesi ve sonrası gerçekten ilgileniyor mu ebeleri Doğum odası vs. Memnun kaldın mı Bilgilerini paylaşır mısın ?
Mavibulut0 seymakrts ben de onu düşünüyordum ama doğum izni vs nasıl olur acaba ne kadar süre hastamede olmaz hununla işgili bi bilgin var mı?
seymakrts Mavibulut0 her hafta bir gun hastanede randevularini ona gore ayarliyor canim 3 gun once gittim
Mavibulut0 seymakrts bir de muayene ve doğum ücretleri nasıl tahlillere filan ortalama ne kadar gitti
seymakrts Mavibulut0 muaynesi 240 diye biliyorun tahliklerde biraz pahali ama tamamlayici saglik sigortan varsa uyguna geliyor dogum+tahliller ve 8 muayne hepsine 7500e geliyor bu seneki fiyatlari pek bilmiyorum
Mavibulut0 seymakrts evet beni düş aradılar 7600 hastanenin kendi kampanyası var dediler 10 muayene+tahliller+doğum bebeğim ilk muayenesi gibi
seymakrts Mavibulut0 hastane kendi kampanya yapmis cok iyi sigortaya gerek yoktur ozaman demekki ben gecen yil yaptirdim sigorta o fiyata geliyordu simdi hastabe kampanya yapmis fiyat bana uygun geldi muaynelerle tahliller ve dogumla beraber