ozge_yasin_budak Nlnlgn93 valla canım eğer biraz maddiyat varsa kesin git derim ben üzülerek maddiyattan dolayı doktorumu değiştircem
bdsglm Rhk0158 merhaba 😊 bende Medipol hastenesine gitmeyi düşünüyordum fakat hekimler hakkında bilgim yoktu kararsızdım tavsiyenizi dikkate alıcam , Doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı peki 🌸
bdsglm Çamlıca Medipol Hastanesi için hekim önerisi muayene ücreti ve Doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? 🌸
pembebulut EzelGurbuz merhaba kaç haftada bir kontrolleriniz tahlilleri falan nerde yaptırıyorsunux birde doğum ücreti ne kadar 🌺🌺
EzelGurbuz pembebulut kontrol ayda bir kez ama aralardaki çağırırsa ücret almıyor devlet hastanesinde yaptırıyorum tahlilleri 🙏🏻🙏🏻 Henüz Doğum ücretini konuşmadık canım
Gozde4834 Sevtap Beylikdüzü tarafı dediğiniz devlette mi özelde mi acaba. 6.ayımda hala doktorsuzum. Özeldeki doktorumdan memnun kalmadım devletteki çok iyiydi ona devam edeyim dedim. Oda özele geçiyormuş. Ve muayene ücreti 250 tl ortalama o yüzden karşılayamam diye başka doktor arayışına girdim.
Melek1992 Birsu34 Ozel sigortaniz varsa brya tamamlayici sigorta yaptirirsaniz cok rakamlara muayene olabilirsiniz. Ama normal fiyatları 400 tl civarinda
Mutluhamis bsrdmlpnr merhaba bunu size kendisimi söyledi bende ona gidiyorum şuanda çok şaşırdım acıkcası ve çok saçma geldi
Mutluhamis Mutluhamis haftasonuna da denk gelebilirdi mağdur olabilirdiniz o açıdan hoşuma gitmedi.Normal doğum mu yaptınız peki memnun kaldınız mı dilek hanımdan rahatlatıyor mu
Deniziimmm Adsin ben bugün Fatma Bilgehan hanıma gittim güler yüzlü ve tatlı dilli idi bakalım devam ederim inşallah tşk ederim 😊
Cemreefe Asl91 Asl91 selamlar ben deniz hanima gitmek istiyorum. Siz onda doğum Yaptınız mı ? Doğum fiyatlarını biliyo musunuz?
Asl91 Cemreefe merhaba, ben henüz yapmadım doğum ama Deniz hocayla devam ediyorum. Doğum ücretini 2018de konuştuk biz hala aynı mıdır bilmiyorum ancak normal epiduralli 10bin küsürdü, sezeryan da yakın bir ücretti.