Mutluhamis bsrdmlpnr merhaba bunu size kendisimi söyledi bende ona gidiyorum şuanda çok şaşırdım acıkcası ve çok saçma geldi
Mutluhamis Mutluhamis haftasonuna da denk gelebilirdi mağdur olabilirdiniz o açıdan hoşuma gitmedi.Normal doğum mu yaptınız peki memnun kaldınız mı dilek hanımdan rahatlatıyor mu
Deniziimmm Adsin ben bugün Fatma Bilgehan hanıma gittim güler yüzlü ve tatlı dilli idi bakalım devam ederim inşallah tşk ederim 😊
Cemreefe Asl91 Asl91 selamlar ben deniz hanima gitmek istiyorum. Siz onda doğum Yaptınız mı ? Doğum fiyatlarını biliyo musunuz?
Asl91 Cemreefe merhaba, ben henüz yapmadım doğum ama Deniz hocayla devam ediyorum. Doğum ücretini 2018de konuştuk biz hala aynı mıdır bilmiyorum ancak normal epiduralli 10bin küsürdü, sezeryan da yakın bir ücretti.
Rhk0158 Erburer ben önceden o hastanede üç farklı doktora gittim. Hiç memnun kalmadım ultrasonları çok eski bebeğin kalp atışı bile zor duyuluyo muayene 100 tl bide ucuzda değil çok kalabalık 2 dk ya konuiuypsun doktorla yada kpnuşmuyosun onun yerine çamlıca medipol öneririm ben oraya gidiyorum sedef hanıma çpk memnunum... 50 tl muayenesi
Guzozkan Brsn Merhaba. Evet devam ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1500-2000 TL gibi bir ücreti vardı. Tabi hastane ücretine ek olarak.