birgullllll Arzu85 daha bilmiyorum doğumuma 5 Ay var. İnşallah Allah Nasip ederse de Pahalı diye. Biliyorum orasının
Merfy Aa ne güzel😊 kaç haftalık oldunuz.. İlk günden beri çok memnunum ilgisi, bilgileri gayet açıklayacı.. Atilla hoca candır 😚😉
peyzajmimari adm sisli fulya da ozel muayenhanesi olan Op.Dr.Numan Bayazit tecrubesi ve samimiyetiyle mutlu gidip mutlu donduk
ozge_yasin_budak Nlnlgn93 canım SSK lı 200 TL alıyor muayane ücreti evet doğuma giriyor zaten Google araştırırsan çıkıyor hemen aygen çelik die gerçekten anlayışı ilgilenişi çok iyi bir doktor
Seyymmaa 24fatma bildiğim kadarıyla 500 tl muayenesi. Cok fazla gebelik takip basvurusu oldugu için, hastanenin diğer doktorlarına yönlendirebilmek amacı ile yükseltmişler ücretini.
Suuali Merhaba bende Medical park Florya hastanesinde Günay Babayeva’ ya gidiyorum ve çok memnunum Harika bir doktor aklınızda hiç soru işareti bırakmıyor her konuda detaylı Bilgi veriyor anneyi rahatlatıyor mükemmel bir kadın doğum doktoru tavsiyemdir.
Tntuna Arzu85 beylikdüzünde başka bir hastaneye gitmem ben mesela. Doğum yapan yakınlarım oldu , ben dr apandisit ameliyatı oldum. Çok rahattı. Memnun kaldık.
Suuali hulyanurten normal dışardan gidenler için fiyatı bilmiyorum maalesef ben eski çalıştığı hastanesinden eski hastası olduğum İçin geçiş yaptım eski hastalarına indirimli ama normal muayene ücretleri nasıl bir fikrim yok açıkcası arayıp öğrenebilirsiniz tabi hemen Bilgi veriyorlar ☺️
Suuali hulyanurten fiyatı ne kadar bilmiyorum ben eski hastanesinde hastasıydım doktor hanımın o yüzden eski hastalarına indirimli fiyat geçerli normal hastalara nasıl bakıyor muayene ücreti olarak onu bilmiyorum Medical Park Florya’yı arayarak öğrenebilirsiniz uzman doktor Günay Babayeva olarak sordurabilirsiniz mükemmel bir doktor.
Lovelies Kızlar istanbul sefaköy medipol ünv hastanesine giden varmı doktr deniz sarıkayayı öneriyormusunuz ?
Baharklc Lovelies ben gidiyorum doktor erife Tuğba kahramana gidiyorum. Doktorları çok tanımıyorum ama şu süreçte bende çok memnunum yada memnun değilim diyemiyorum
Svnince Yasmus55 nisa hastanesine ben gitmedim. Ama eltim orda Doğum yaptı. Muhabbet hanımın yanında çok memnun kalmıştı. Bana biraz uzak olduğu için gidemedim. Ama tavsiye edebilirim. Çünkü uzak semtlerden de oraya gidip memnun kalan çok oluyor.