Mucizegibi Suyaka muayene ücreti 50 tl veriyoruz.. normal doğum ücreti 1000tl sezaryen olursa 1400 tl demişlerdi Hatırladığım kadarıyla canım
Rabiaeser adm ist/fatihte kendine ait muyene yeri olan tabikide gülhan cengiz hanım çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum ve ayrıyetten ist/güneşli medicane hastanesi nuriye ünsel hanım buda çok başarılı bir doktorumuz bu iki doktor çok iyi
[silindi] Merhabalar İstanbul Avrupa yakası Esenyurt Reyap hastanesindeki Op.Mehmet Alicık👍9haftalık hamileyim ve buraya gitmeye karar verdım
PembeKoala [silindi] arkadaşım o hastanede ve aynı doktorda doğum yaptı herşeyden memnun kaldı özellikle hastane çok büyük sakin sessiz,umarım seninde doğumun huzurlu güzel geçer 😊
Cyneppp Üsküdar Koşuyolu sağlık ta Opr dr Bahar Çağlar a gidiyorum . Çok memnunum Güleryüzlü, pozitif , ilgili ve her zaman telefonuma bekletmeden dönüyor her sorumu cevaplıyor 😍
Karanfilcik SevDin Obsesifk rumuzunuzu görünce acaba sizde antidepresan kullandınızmı bende anksiyete hastasıyım şu an bıraktım hamile olduğum için sizin ilaç durumunuz hakkında Bilgi almak isterdim
Karanfilcik Dyg1409 aynı hastanede esin hanım ve şahla hanım var onlar çok ilgili bilgili doktorlar tavsiye ederim canım
Sdnurr Elifdursun geçen hafta ve ondan önceki hafta hamile olduğumu söyledi kaç haftalık olduğunu söylemedi napmam gerektiğini ne yapmamam gerektiğini söylemedi önceden öyle değildi derya hanım çok ilgiliydi güleryüzlüydü şimdi sorduğun sorulara zor cevap alıyoruz
Elifdursun Sdnurr bende iki sefer gittim cok ilgiliydi üçüncü ye gittim on dakika da odadan çıktım bişey anlamadık düzgün bakmadı ilgilenmedi bende kötü oldum gitmek istemiyorum bu dönemlerde insan en çok doktoruna güvenmek istiyor ona da güvenemeyince sıkıntı
Tugcebasak adm küçükköy bilge hastanesi serdar başaranoğlu mükemmel bir doktor 👨⚕️ asla vazgeçmem 🥰🥰