PitirciginAnnesi22 Merlot Sigorta varsa peki ne kadar? Özel sağlık sigortasından mı bahsediyorsunuz yoksa normal sigorta mı
Zeliha67 N_e_s_e bende orda belgin esene gidiyorum oda çok iyi bi doktor ama randevu çok zor alınıyor
N_e_s_e Zeliha67 aynen hatta randevusuz gidince aramak lazım hastaneyi kendı doktorunun olup olmadığını sormak ıcın
Aliminannesi Evavictory bende Meriç Bey ‘ e gidiyorum. İlgili , samimi bir doktor bende çok memnunum ☺️
Mucizegibi Bende Eray Balcan a gidiyorum ilgisiyle bilgisiyle harika çok memnunum👏🏻Kesinlikle tavsiye ediyorum
senasilayildiz Deletedmom308 sonuç olarak sancı tutunca hemen doğurmicaksınız ya en az 2 saat sancı yaşıcaksınız minimum bence tedirgin olmayın bu konuda 🤗
NrnAln Tugbaerkul merhaba bende şuan Tuba Hanıma gidiyorum, devam etmekte kararsızım.. Doğumunuz nasıl geçti ve normal mi oldu ?
Merlot PitirciginAnnesi22 benim %100 karsilayan sigortam oldugu halde 12 binliraya yakin profesor ve ivir zivir farki cikardilar. Ama sigortanizin icerigine gore degisiyor.
Bsrksc Başarı hastanesi OP. DR Çağla Jasmin Sezer ve Emrah Kızıldağ 💕 İkisi de harika doktorlar. İlk başta çağla hanım gidiyordum izne çıkmıştı emrah beye geçtim şimdi tekrar çağla hanıma geçeceğim ikiside harika ilgili sıcakkanlı doktorlar
Bask Reyyan1310 merhaba bende senem hnma gidiyorum evet ilgili ama bana herhangi bir test vermedi o çok kafama takıldı Sizede böyle mi oldu ?
Reyyan1310 Bask ben ona 14 haftamda başladım çünkü randevu bulamamıştım aslında herşeyi çok sakinlikle anlatıp açıklıyor siz sorun isterseniz birde benim ıga nefropatisi hastalığım olduğu için 2 ayda bir tahliller yapıp götürüyordum