Afracim ayse12211 ay o kadar çabuk geçiyor ki hangi hala 23 24 deymişim gibi geliyor baktım 26 bitti 🙈
Afracim svserzrm ben hep indirim kovaladım ucuz bulduğumu aldım ondan çabuk bitti sanırım bide ilk çocuk olmasının heyecanı tabii 😅 sizin cinsiyet ne ?
Deletedmom23234 depsizoo Sen baa cevap vermedünn saa Didim ki halay cekiyorsun musun sen cevap vermedin 😔
depsizoo Deletedmom23234 ne zaman didin halay çektin o kadar gelmedi didin halay çekiyonmu dimidin çekmiyom bıraktım halayı
vitamininannesi92 Afracim aynı herhalde haftamız 🥰🥰 bizimde 99 kaldı oğlumuzla çok şükür 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Afracim Busra2524 Melekanne91 vitamininannesi92 size de çok çabuk geçmiş gibi geldi mi yoksa bi ben mi böyleyim 🙈
Deletedmom23234 depsizoo 😁 Yavv Dido herşeyi yanlış anlama bak girerim kümese çıkmam bı daha 🧐 Ömer Faruk geell gelll geeelllllll 🤭 belki büle gelir😁
svserzrm Afracim ben de sade klasik isimlerden düşünüyorum yiğit düşündüm ama benden önce kuzenim koydu şimdi ben de isimsiz bekliyorum:)