Afracim İnanamıyorum bu günlere ne çabuk geldim daha dün gibi yeni öğrenmiştim. Herkes 2li rakamlara düştüm artık diyordu da nasıl geçti çok zor ben görür müyüm acaba diyordum. Artık bende ikili rakamlardayım çok şükür 🙏🏻
Deletedmom23234 Afracim 28 anaam ne kadar az kalmış 😁 99 dan sonra çok hızlı geçiyor ya 🤭 hazırlıkları ne durumda
Afracim Deletedmom23234 bitti sayılır bez ıslak mendil filan kaldı ufak tefek şeyler yani 😅 kıyafet yatak beşik herşeyi tam çok şükür 🙏🏻 biraz hızlı yaptım sanırım alışverişimi
Gizemin-minnakI Ben de şuan sizin gibi düşünüyorum 😂 sanki hiç bitmicekmiş gibi . benim yolum daha uzun🙄😂
Afracim Gizemin-minnakI ilk zamanlar öyle geliyor ama hiç anlamadım hele 20. Haftadan sonra jet gibi geçti
Deletedmom23234 Afracim Yok yok iyi yaptın erken bitirmekle ❤️ ay hadi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻😘
Afracim ayse12211 ay o kadar çabuk geçiyor ki hangi hala 23 24 deymişim gibi geliyor baktım 26 bitti 🙈
Aleynabayram Afracim bizde ikili rakamı gorücekmiyiz derken bi baktık 29 gün kaldı 😂 simdide zaman durdu hiç geçmiyor gibi🤰🏼😊
svserzrm Afracim ya benim büyük şeyler duruyor beşik bebek arabası gibi ama kıyafet falan da daha çok almadım yavaş yavaş tamamlanan lazım ama benim de :)
Deletedmom23234 depsizoo Sen baa cevap vermedünn saa Didim ki halay cekiyorsun musun sen cevap vermedin 😔
Afracim svserzrm ben hep indirim kovaladım ucuz bulduğumu aldım ondan çabuk bitti sanırım bide ilk çocuk olmasının heyecanı tabii 😅 sizin cinsiyet ne ?