Deletedmom_33 11+3 deyim. İkili test zamanı geldi. Pendik Medipol hastanesine gidiyorum. Bayram önü 680 dedikleri ücret 1250 TL olmuş. Başka önereceğiniz yer var mı Pendik’te ? Nerde yaptırabilirim daha uyguna ?
Aycicegim Deletedmom_33 neden o kadar pahalı 680 bile pahalı geldi bana açıkçası ben memorial de 174₺ yaptırdım Diyarbakır ama
gazetecianne Deletedmom_33 çok zam gelmiş o hastaneye bir de bakanın hastanesi…. Bakan böyle yaparsa diğer hastaneler napsın cidden
cinardefnemoms Deletedmom_33 ayy ne fiyat nee ben yaptırmadım ikili test fiyatını bilmiyodum şok oldum su an 😳 sadece detaylı ultrasonu cektircem ben onuda cihan polikliniğinde en uygun orası çünkü belki ikili testte uygundur orayi bı ara sor canım
Deletedmom_33 gazetecianne sormayın ya 680 olsa da yaptıralım diyorduk şimdi 1200 denilince vazgeçtim başka yerde yaptıracağım
Deletedmom_33 cinardefnemoms tamam bir sorayım burda az önce detaylı ücreti medipolde 1200 gibi gördüm eşime attım oda aramış ikili test ücreti de 1250 demişler şok oldum
cinardefnemoms Deletedmom_33 Çok ya valla benim gittiğim hastanede pahalı detaylı cihan polikliniğinde 350 TL ye yapiyolar bilgin olsun vakti gelince orda cektrirsin canım
Deletedmom_33 cinardefnemoms 11+5 de muaneye gideceğim yani salı günü. O zaman ister büyük ihtimalle ikili testi. Cihan tıp merkezine sorayım o zaman teşekkür ederim
Deletedmom_33 Esra-sari Zeynep Kamil de düşünmüştüm eşim ve kayınpederim cihaz da farkeder boşuna gitme 680 ise veririz dediler. Ama şuan 1200 vermem ikiliye detaylı filan olsa neyse dicem de. İkili için çok pahalı bence zaten %100 doğruluğu yok testin
Avciii Deletedmom_33 Zeynep Kamillde yaptır çok pahalıi ya normal ultarson ve kan sadece başka bişi o parayı oraya verecgine sakla detaylı ultrasona ver ben öyle yptm😂😂
Deletedmom_33 Avciii Randevu bulabilir miyim bilmiyorum ki şuan canım 11+3 üm. Normalde 10. Haftada aramaya başlayacaktım. Birde nerden randevu alıyoruz perinatoloji mi kadın doğum mu? Onlar mı yönlendiriyor yoksa direk ultrason randevusu alınıyor mu
Esra-sari Deletedmom_33 ben ücretli özele gittim sekreter form bilgi doldururken burun kemiğine eksik yazmış vardı 5 dk önce ultrasonla bakıldı çünkü. Doğana kadar engelli çocuk annesi muamelesi gördüm devlete gitseydim daha iyiydi psikolojimi bozdular olucak oldumu oluyo canım o
Avciii Deletedmom_33 kadın doğum yaz Zeynep Kamil. Diye hemen altalrda ikili test yazıyor alablirsin şimdi acil gir al
Aycicegim Deletedmom_33 alt tarafı bir kan alıyorlar ultrason da burun kemiği ense kalınlığı bakılıyor o kadar yani
Deletedmom_33 Avciii canım aldım 13+1 e denk geliyor ayın 20’si. Direk yapıyor mu testi yoksa yönlendirme filan mı yapıyor ona göre iptal edeceğim ayın 26 sında 14 haftalık olacağım.
Avciii Deletedmom_33 Yönlendirme yok direk yapıyor ben aldım direk içeri girdim baktı sonra kan verdim geldim iki haftaya sonuç çıktı