Ruyaruya12_ Borusesi He bir de o durum var , sabah öğlen akşam telefonda ne zaman doğuracaksın , sancın var mı , bebek nasıl ? Hayır ben evde elimde ultrasonla mı geziyorum ne bileyim bebek nasıl , iyi işte bekliyoruz 💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️
Borusesi Ruyaruya12_ aynen öyle ya herkes benim doğurmamı bekliyor plan yapmışlar doğurunca onu yapacaklarmış bunu yapacaklarmış sanki onlar hamile bir de bana bakmayı sorun ediyorlar 🤬 en son tek başıma gideceğim kimseye haber vermeden
Ruyaruya12_ Kubra_123k aslında doğumdan sonrası daha ürkütücü geliyor herkese uğraşmak daha bi zormuş gibi ama havalar sıcak gece dön babam dön uyuyamıyorum . çok kilolu olmamama rağmen böyle hareket etmek de zor ,insanın denge merkezi değişiyor 🤭 iş yapmak da zor 💆🏼♀️🤷🏼♀️
Kubra_123k Ruyaruya12_ 37. Haftaya kadar her işimi yaptım ama 37 den sonra işler zorlamaya başladı en ufak iş çok yoruyor sıcaklar desen zaten öyle yılın en sıcaklarını yaşıyoruz sanırım Rabbim hayırla sağlıkla kurtulmamızı nasip etsin hepimize
buiyimi Ruyaruya12_ aynen gelesi yok ilk kızımda 42 yi beklemişti benimkiler seviyor herhalde iceriyi😅
Ruyaruya12_ Hanife00 ayyyy 39u bana bekletmese bari bebelek 🤭 zordur tabi 1 günde bile insan nasıl bir ağırlaşıyor
Hanife00 Ruyaruya12_ Ben benim bebiş 37 de gelir beni bekletmez diyordum ne geldi nede aşağı indi hala yukarda bekliyor sıpam😂