Borusesi Ruyaruya12_ aynen öyle ya herkes benim doğurmamı bekliyor plan yapmışlar doğurunca onu yapacaklarmış bunu yapacaklarmış sanki onlar hamile bir de bana bakmayı sorun ediyorlar 🤬 en son tek başıma gideceğim kimseye haber vermeden
Ruyaruya12_ Borusesi ay bende eşimle gidip dönmek istiyorum aslında 🤣 kendi ailem İstanbul’da ben samsundayım , onlar zaten hemen gelemiyor . Görümcem falan dünden hazır ama 🤮🤮🤮🤮
yuvamerve17 Ruyaruya12_ 36+5 daha yarın kontrol var sezeryan istedigimi bilmiyor doktor hep normal diyordum ama normal yapamicam zaman yaklaşınca anladım 😂 bakalım tarih verilir
Kubra_123k Ruyaruya12_ 37. Haftaya kadar her işimi yaptım ama 37 den sonra işler zorlamaya başladı en ufak iş çok yoruyor sıcaklar desen zaten öyle yılın en sıcaklarını yaşıyoruz sanırım Rabbim hayırla sağlıkla kurtulmamızı nasip etsin hepimize
Ruyaruya12_ Kubra_123k evet evet gerçekten de öyle. Evi de yap yap yap yine yapmamış gibi oluveriyor 💆🏼♀️💆🏼♀️
Kubra_123k Ruyaruya12_ bide insanda korku var birden doğuma gidersem evim pis olarak falan diye o yüzden hep temiz toplu tutmaya çalılıyorum 🥴😄
surelitta52 Biz de 38+2 olduk hiç tık yok, ilk kızımı tam 41 haftalık doğurdum yine uzuuun bir süre beklemek istemiyorum. 😄
Ruyaruya12_ surelitta52 bende herhalde bekleyeceğim ha geldi ha gelecek diye diye 32den 38i yarıladım🤣💆🏼♀️
surelitta52 Ruyaruya12_ 34 haftalıkken sancılandım ciddi ciddi doğuruyorum sandım ama beni kandırmış bebiş. Bir an önce doğurmak istiyorum artık. 😄 Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Ruyaruya12_ _Elifffffff_ Poyrazm Yapmayın ya , evi temizliyorum tamam diyorum doğururum . Ev yeniden pisleniyor 🤣🤣🤣🤣💆🏼♀️
_Elifffffff_ Ruyaruya12_ son 3 gün 36. Haftada erken doğum riski denmişti olduk 39+3 ama hala gelen giden yok 😁