Betfer Miase bende aynısı 22 haftalığım hep günler geçmiyor diye düşünüyorum hormonlar zaten tavan yapmış
alpinannesiii Betfer diyetisyenin verdiği listeye göre beslenmeye çalıştım porsiyon hesabından ziyade hamur işi tatlı pirinç patates bunları tüketmedim meyveyide abanarak yemedim. 3 ana 3 ara beslendim
Betfer Gizemnurr erkek mi cnm erkeklerde de genelde öyle hissediliyormuş . Ama benimde kız bende çok kilo aldım 😭
Gizemnurr Betfer evet erkek.. Ürtiker oldum bir de Dr dedı erkek bebeklerde daha cok gorunuyo allahım hersey erkek dogurdugum ııcn mı 🙄🙄
Ada92 nursahc bebeklerimiz sağlıklı olsunda az kilo çok hepsi gider çokta almamışsınız normal olan BNce 😍
minikprensimmm123 Betfer 68 le hamile kaldım ilk aylar 62 ye düştü kilom şimdi 30+6 dayım 73 kilo oldum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Beyzalpay Nazli_ayar bnm istahim iyi bebek 19.haftada 320 gramdi gelisimi gayet iyi dedi doktor sadece yediklerime dikkat ederek besleniyorum kndimi ac birakmadan
Nazli_ayar Beyzalpay Anladım. Bende yiyorum aslında ama kilo almiyorum. Bebeğin kilosu normal dedi doktorum. Ama sen almiyosun dedi.