Nazli_ayar Beyzalpay Anladım. Bende yiyorum aslında ama kilo almiyorum. Bebeğin kilosu normal dedi doktorum. Ama sen almiyosun dedi.
Didemmmmm Betfer 23+2 yim 3,5 kilo aldım. Evde pilates ve egzersiz yapıyor um 3lt den fazla su içiyorum. Bebeğimin kilosu da sağlığı da çok iyi çok şükür 💙🙏
Tugbamete Betfer 15 haftalığım 1 kilo vermişim henüz göbek falan yok 2. gebeliğim ilkinde de 24 ten sonra kilo almaya başlamıştım buda öyle olcak sanırım ☺️
Merimericik Hafta 20 kilo 🙈😂 Az kilo alanlara kocaman maşallah diyip rekoru alıyorum arkadaşlar hahaha
hipregnancy Zayıf hamile kalanlar daha mı çok kilo alıyor acaba? İlk 20 hafta kilo almadım, 53 kg ile hamile kaldım dikkat etmeme rağmen 26+4 dayım 6 kg aldım.
Denizmila21 hipregnancy evet işin özeti bu bence . 170 boy 52 kilo ile hamile kaldım 24. Haftada 4.5 kğ aldım . Hiç mide bulantım iştahsızlığım vs olmadı . Haftama göre ideal kilodayım ☺️
Memmedovaa1 hipregnancy bendede oyle oldu canim 21 haftaya kadar almadim son 4,5 haftaya 4 kilo birden aldim bilemedim neden oyle oldu
AryasuMom Betfer bende çok hızlı kilo aldm 3ayda 7kilo 🥺doymak bilmiyorm ve hiç bulantım olmadı şuan 4.ayimiz bitti tartıya çıkmaktan korkuyormmm
Ece003 AryasuMom bende öyle ilk 3 ayda 5 kilo aldım bitmedi daha İlk 3 ay 😂10 kilo alıcam glb ilk trimester bitene kadar