-eylul- Betfer Gizemnurr allahım sonunda kilo alan biri😂😂❤️ Bende 34. Hafta 16 kilo😞 burada böyle 3 4 kilo alanları gördükçe çok kötü hissediyorum 😔
Ada92 Betfer evet gebelik şekeri çıktığı için diyet yapıyorum ama diyetten önce daha az yiyordum şimdi sadece daha sağlıklı yiyorum 33. Haftada 1550 gramdı bana göre çok az ama doktorum gayet iyi sağlıklı bir bebek dedi aslında ben çok anne kilosuna bağlamıyorum çünkü arkadaşım 25 kilo aldı bebek 2.800 doğdu sağlıklı beslemek daha önemli gibi geliyor bana
Aysudasaykin Betfer Ada92 aynen öyle anne kilosu ile alakası yok bebeğim kilosunu ben 13 haftaligim 9 kilo verdim ama diger gebeliğim de böyleydi 4.600 kilo doğum yaptim
gulcan_ucur Betfer kesinlikle oyle daha dikkatli besleniyorum bu gebelikte ☺️ ilk gebeligi 16 kilo ile tamamladim 19 kilo verdim 8 ayda 😅 oglum 11 aylik mumkununce az almak hedefim
SuleMine fenci_anne 27.haftam 9 kiloyla yola devam ediyorum hic anlamadigim bir sekilde 1 haftada icinde 2 kilo aldim 😅
Haticebt 35+2 deyim 4,5 kilo aldım bebek de son kontrolde 2,5 kiloydu.. sanırım yediğim benden almış bebeğe yaramış :)
gul61sah Haticebt aynen bendede öyle 33 haftam bitmek üzere sadece 3 kilo aldım bebeğin gelişimi de haftasına göre uyumlu 🤗
Gizemnurr Benim karnım asırı büyüdü ya arkadaslar neden oyle oldu sizce baya agırlastı 33. Haftamdayım.. Tasıyamıyorum resmen karnımı dıyorum ıkız olsa bu kdr olurdu 🙄
Betfer Gizemnurr erkek mi cnm erkeklerde de genelde öyle hissediliyormuş . Ama benimde kız bende çok kilo aldım 😭
Glcn22 Betfer 36+2 / 9 kilo aldım çok şükür 🥳 bana göre iyi çünkü kilo almaya çok müsait bir vücudum var şaşkınım hala 😂
alpinannesiii Betfer 37 bitiyor 4.5 kilo aldım diyetteyom en basından beri şekerden dolayı bebekde gayet iyi şükür
Miase Betfer bende 4 kilo aldım ama göbek belli oluyor 😂 bol tişört de giysem yürürken belli oluyor son 3 haftadır çıktı zaten göbeğim bianda 🥰 sanki hiç dogurmucakmışım hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum 🥺 moralim bozuluyor ;) ayyy bu hormonlar 🥲
Betfer Miase bende aynısı 22 haftalığım hep günler geçmiyor diye düşünüyorum hormonlar zaten tavan yapmış
EgeAlya Gokce91 26+4 haftalık 7 kilo aldım ben de senin gibi hemde ilk 4 ay hiç almadım alamicam diye üzülürken birden bire noldu diyorum ilk gebeliğim çok acemiyim😅