Pasaannesi Aysebnem son haftamdayım cumaya kadar olmazsa suniyle başlatılacak doğum kendi sancılarımla başlasın diye dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻
GlsmDemir aybikk yalnız değilmişim çok şükür🙏🏻😀 Yazdıklarına harfiyen katılıyorum 👍 Resmen bende doğuramadım diye ağlıyorum eşim bile artık şakadan dalga geçmeye başladı bi doğuramadın diye hamileliğimin ilk başlarından bile bu kadar duygusal olmamıştım
Sinemkurtkarakussk35 Aysebnem benim 40+2 suyum geldi sabah çol az miktarda sabahtan beri nişanım geliyo kanlı doktora gittiö bi cm açıklık ve düzensiz sancılardan geri gönderdi şimdi biraz daha fazla sancım var ama düzenli gibi tutuyorum zaman. Ama çok değil dayanabiliyprum napsam bilmiyorum yine ypk bişey deyip gönderirlerse diye çoğalmasını bekliyorum bakalım hayırlısı 😖😭
Sinemkurtkarakussk35 Halilin_zevcesii sancım çoktu serum taktılar azalsın diye 2cm açıklıpım var şuan nolcam bilmiyom
Asli2663 Son 5 doğuramıyorum nasıl imreniyorum insanlara 🤔 açılmam bir parmak ve ilerlemiyor 😔😔 ne yapacağız kızlar sancım da çıkıyor nts de ama açılma durdu kaldı
SemaKl Son 12... Mersin sıcağında patlamak üzereyim bende kızlar ne zman gelir acaba çok merak ediyorum üç dört gündür bi adet olacakmış gibi ağrı var gelip geçiyor ama bakalım
Meryemaskerden GlsmDemir hayırlısyla olur insallah bende doktorum her an bekliyoruz diyince heyecanlandım yoksa daha vardi ha 2haftada daha olmazsa zaten 39da suniyle baslicak doğumu sekerden dolayı
Aysebnem yakamoz ayni seyleri düşünüyorum bende canım. Tabi anne karninda buyumesi gelismesi daha iyi ama gec kaldikca sezeryan olma korkutuyor.Rabbim dogal sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insaallah
yakamoz Aysebnem ay amiiin amin. Boyle söyleyince çevremden linç yiyorum karninda kalacak hali yok ya niye böyle abartıyorsun diye. Ama korku hali iste doğmadıkça panik oluyorum. Allah tez zamanda bir avazda saglikla kurtarsin hepimizi😍
Bsrauc Son 14 gün.bizdede gelen yok,3-4günde bir nst ye çağırıyor doktorum fakathiç bir belirti sancı yok
Sinemkurtkarakussk35 Aysebnem inşallah bekliyoruz nolcsk bilmiyorum iyice yıprandım 2. Kez kanamam surmuyo diye geldim sancılarım düzenliydi bayada fazlalaşmıştı 2cm açıklık var dediler bebeğin kafası yerleşmemiş daha yok serum takalım sancıların yalancı mı emin olamıyorum dediler sancım var şuan serum bitti ama dksı uzadı nolcam bilmiyorum 🤦🏽♀️ Üniversite hastanesine bir daha da gelmem yani nalet bişi