rf17 Hndntrk ben de aynı gündeyim, salıya kadar gelmezse yatış olacak o gün :) valla merdiven inip çıkıyorum plates topunda zıplayıp ediyorum ama ı ıh, yok hiçbir hareket. inanın gaz sancısına bile hevesleniyorum bi an doğum mu acaba diye 😂
Yaseminkcr Bızde 39 olduk bugun ara ara sancılarım oluyo ondan baska bısey yok ne acılma var ne sancı cıkıyo nst de doktor banada dıyo eger gelmezse 41 kadar beklıcez dıyo sunı sancı verıp dogum yapıcaz dıyo bende ıstemıyorum 41 e kadar beklemeyi bakalm artık nasıl olcak bılmıyoruz..
Aysebnem Yaseminkcr biz anne adaylari sabırsıziz heraldr 😂bebisler gayet rahat çıkmaya niyetleri yok pek😅
Mucizemibekliyorumm Aysebnem bugun 40 i doldurdum.hic bi sekilde dogum ibaresi yok.ve kendime pazartesiye kadar sure verdik doktorumla.hala ayni olursa pazartesi sezeryanla oglum kucagimda insallah❤❤❤
yakamoz Aysebnem ay amiiin amin. Boyle söyleyince çevremden linç yiyorum karninda kalacak hali yok ya niye böyle abartıyorsun diye. Ama korku hali iste doğmadıkça panik oluyorum. Allah tez zamanda bir avazda saglikla kurtarsin hepimizi😍
Hndntrk rf17 aynı durumdayım çokta hareketli bi hamilelik geçirdim ama yok en ufak karın ağrısında keşke devam etse gerçek olsa diyorum 😀 hayırlısıyla sağ sağlim gelirler inşallah 😊
Barnymoloztas Bende tam 38 oldum.masallah sadece cabuk yoruluyorum is yaparken filan.ne agri ne sizi.icimde bir bebek olduguna ve onun vajinamdan kavga kiyamet cikacagina inanamiyorum.dogum yapacakmisim gibi gelmiyor.
Sinemkurtkarakussk35 Halilin_zevcesii sancım çoktu serum taktılar azalsın diye 2cm açıklıpım var şuan nolcam bilmiyom