Erva_annesi07 Selin12- annelik iç güdüsü çok farklıymış o an hissedebiliyorsunuz bende nasıl yaptım bilmiyorum
Nilufar_1996 Erva_annesi07 ama ne güzel bebek üç ikinmada gelivermis doğmuş. İnfeksiyon bezden mi bulaşmış o çok kotu olmus. İlk dogumunuz ve anlatiginiz kadar kolay geçtiyse maşallah. Ama genede yırtılma olmuş galiba 😢 Bebeğinizi Allah size bağışlasın sağlıkla büyüsün kuzu.
annesinin_beybisi Erva_annesi07 benim annem de aynı şekilde doğurdu küçük karsesimi ebe de doktor da hiç ilgilenmemis buz gibi soba bils yanmayan odada ocak ayının başında doğum yapmıştı ve annem kendi kendine doğurmus bebek sedyeye düşmüş annem tutmuş bir de utanmadan aa sen ne çabuk dogurdun demişler devlete şu kadarcık güvenmiyorum ondan sonra neden özele gidiyor herkes derler insan muayenesi görmek için gidiyoruz.
Erva_annesi07 annesinin_beybisi Hadi ozamanlar neysede bu teknoloji zamanında bu kadar imkan varken böyle doğurmam çok koydu bana sanki 90 li yıllarda doğum yaptım 😁
AysLLL Erva_annesi07 helal olsn sna kalabildysen gercekten cok zor bi durum cnku yani elle tutulr ne bir aciklamasi ne bir affi var
Pembepanterr Erva_annesi07 Bi an hamile olduğumu bilmiyordumdaki doğum olayları geldi nasıl bir hastane o ya resmen tek kendin doğurmussun evde doğursan daha steril olurmus işini sevmeyen yapmasın arkadaşım inşaAllah bebeğiniz sağlıkla kısa sürede size kavuşsun ❤️
Pambix Erva_annesi07 öncelikle geçmiş olsun bebeğinizle zararsız atlatmissinizdur inşallah.ama bı yandan da okurken çok kolay tamamen doğal bir doğum olmuş diye düşündüm 😊 kötü bir tecrübe olsada inşallah bundan sonrası sağlıklı gecsin
Masal53 Selin12- doktorun adını bilir doğum raporunda yazıyor doğurtan ebenin ve kontrol altında olduğu doktorun adıda yazıyo
Kiziltan Ay zaten korkuyorum böyle birşey yaşasam herhalde orda onları perişan ederdim kesinlikle şikayet edin olayın peşini bırakmayın böyle şey mi olur. Vicdansız insanlar. Ya bebeğe kötğ birşey olsaydı Allah korusun
Nazlimsu Erva_annesi07 rica ediyorum şikayet edin devlettekilerin bu tavrı iyice insanları zıvanadan çıkardı ama iste şikayetçi olmadığımız için önüne gelene nasıl davranıyorlar. Allah onları bildiği gibi yapsın bebisinede sanada çokça geçmiş olsun
Erva_annesi07 Nazlimsu öyle gerçekten çok sorumsuz davrandılar. Tamam yoruluyor onlarda binbir insanla uğraşıyorlar ama böyle yapmaları çok hata