Erva_annesi07 gerçekten bazı sağlık çalışanlarına lanet olsun. Okuyup elleri ekmek tutmayı başarmış ama insan olmayı başaramamıs bazıları. Dün hafif adet sancısı gibi sancım vardı ve suyum fazla olduğu için erken doğum riskim vardı bu yüzden en doğal hakkım olan hastaneye gitmeye karar verdim. Ya nereye gidecektim ordan başka kahveye mi hacı hocaya mi?? Nyse gittim sancilarim var bir saatten fazla ara ara gelen eee yani dedi. Ne yanisi sancım var dedim. Şuan dedi şuan durdu dedim ama geliyor düzensiz bir şekilde o kadar agresif bir şekilde konuştu ki nerden nasıl başlayacağımı bilemedim. Cahil değiliz okuduk bizde yol yordam biliyoruz heralde . Sonra nöbetçi hemşirenin sekreterini aradı alay eder gibi bir hasta geldi sancısi varmış ama ara ara geliyormuşmuş dedi. Muş Muş ikilemesinden sonra beni bir sınır tuttu sen alay mı ediyorsun ya diye bağırdım. Sonra bir kaç şey daha ve bana bakmayacagini söyledi. Bnde zorundasın dedim hayır yalan söylüyorsun sancın fln yok keyfi gelmissin dedi. Sonra bir sinir beni çatala yatırdı ilk kez alttan muayene oldum. Ve haizr misin yada nefes al yada kendini kasma demeden parmağını soktu orda ruhumu teslim ettim diyebilirim bir cm bol açılma var dedi. Hala sancım olmadığına inanmıyor bu arada sonra başka ebe geldi nstye bağladı. 80 90 a çıkan şiddetli sancı çıktı nst de. Hemen yatış dedi. Sonra saolsun cnm evin yakınsa yatmamani öneririm dedi. Çünkü bulunduğumuz il covitte vaka sayısında birinci il. Bnde evim hastaneye yürüme mesafesinde dedim eşimde bende dediğini mantıklı bulduk. Evdeyim şuan ara ara sancılarım oluyor. Ama o hemşireyi ömrümün sonuna dek hakkımı helal etmiyorum oda aynı muameleyi görsün inşallah.