cicegiburnundaanne Kızlar ped olarak kac adet olacak tercihiniz bende 1pkt depend 6li mesane pedi var ekstra almalı mıyım sizce
Merimericik cicegiburnundaanne ben 3 adet depend bi uzun normal ped aldım. İlk doğumumda dependleri kullanmamıştım bile ama yine de aldım yanıma.. biraz sizin konforunuza ve kanamanıza da bağlı 😊 Zaten yetmezse yakınlarda satan biyer illaki vardır alınır
Ozlem_o6 Merimericik 34+5 olduk çantanız hazır kızımızı bekliyoruz. Ama bu ara yürüyüş falan yapamıyorum çok yoruluyorum hemen çok fazla kilo da almadım aslinda ama. Bide göbeğimin üstüne ağrı giriyo arada bı sancı mı o bilemiyorum
Merimericik Ozlem_o6 ayy aynıyız resmen 🥰🥰🥰 evet evet bende de o dediğiniz ağrımı sancımı noldğu belli olmayan şeyden mevcut acı gibi de bişey bilemedim
Zeynepdogan ogretmenveanneyim-61 canm sicak su torbasina ihtiyalc oluyormus yazmissin ama bende ilk dogumum bilgim olmadigi icin soruyorum
ogretmenveanneyim-61 Zeynepdogan doğumhanede çok fazla üşüyorsun. Odana gelince sıcak çorap giyip ayağına da su tulumu koyarsan çok rahatlıyorsun. Benim ilk doğumum normaldi ve çok üşümüştüm. İyi ki almışım dediklerimden biridir.
gokhande Merimericik ahahahaa 😂 ben olsam bende merak ederdim 🤭 ilk ikisi planlı üçüncü plansız 4.planlı oldu 😬
Merimericik Zynpysrr 😂😂😂 Bi anda misafir gelcekken klkıp evi 5 dkda toparlayanlardansan sorun yok şipşak hallolur 😂
Zeynepdogan ogretmenveanneyim-61 bende cantama ekliyim ozmN tesekkur ederim canim sayende ogrenmis oldum🙂
Zynpysrr Merimericik Heh bak onlardan biriyim diyebilirim 😂 sürekli bunu yapsam şu işi görsem diyorum ama icraat yok
Birkuzucukbeklerken Merimericik bitiririm o zamana kadar yaaa inşallah kızım erkenden çıkıp gelmeye karar vermezse 😂😂🐣