Gonul_enes Merimericik 34+2yim bende 6 eylul dedi ama bizde 8 eylul istedik sezeryan tarihini bakaliim😊
aslanreis Merimericik evet genel anesteziden sonra sarhoş gibi oluyo insan banada bebegimi görmek ayık odaya gelmek cazip geliyor sakinliğimizi koruyabiliriz insallah ☺️
Gonul_enes Merimericik vala sanirim oyle oluyor sanki sezeryana gore gec aliyor ozaman 39+ oluyosa ben hic hesaplamadim vala😀
Ewin_sdk Merimericik doktormu ayin 1 gun verdi bende 33 haftadayim sezryan olacak ama daha gun alamadim
Saripapatyam1 Merimericik 33 haftaligiz bizde🤩 Çantam hazır değil daha erteleyip duruyorum ama bu hafta hazırlarım belki 😁 doğum sezeryan olucak 14 eylül insallah🤲💙
Mom8237 Merimericik 35+1 çantamızı bugün bitirdim beşiği hala gelmedi arabasını da daha almadık kızım da bizim bu rahatlığımıza inat erken gelecek galiba sancım çıkıyor arada 😂
Esps_ Merimericik 34+4 deyiz🥰 günler azalsada zaman geçmiyor 😢 oh ne güzel doğum tarihiniz netleşmiş keşke doktorum banada tarih verse ona göre çantamı falan hazırlayıp kapatırım
Esma3350 Havvanure bizimde tahmini doğum 24 Eylül gözüküyor aynı şekilde bizde normal doğumu bekliyoruz bebişlrrimizi sağlıklı, kolay bi şekilde kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻☺️
TugceSmile Esma3350 @Havvanure Aaa bizim de 24 Eylül gözüküyor 😇🤗✨ Her şey yolundadır umarım sağlıkla gelsinler 🙏💞💞💞💞