Birkuzucukbeklerken Merimericik bitiririm o zamana kadar yaaa inşallah kızım erkenden çıkıp gelmeye karar vermezse 😂😂🐣
Havvanure Esma3350 Tahmini doğum 24 Eylül gözüküyor ama normali bekliyoruz inşallah bi tarih yok sizde durumlar nasıll
Esma3350 Havvanure bizimde tahmini doğum 24 Eylül gözüküyor aynı şekilde bizde normal doğumu bekliyoruz bebişlrrimizi sağlıklı, kolay bi şekilde kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻☺️
cicegiburnundaanne Ada92 Bana valla ışık hızında geçiyor sanki iyice tedirgin oluyorum, olacaklardan deneyimim olmadığından 😂
Merimericik cicegiburnundaanne olacakları daha önce yaşamıl biri olarak o tedirginlik yine aynı geçmiyo 🙈😂 Zamanla insan unutuyo acıları sanırım zaten tekrar yapmaya karar vermezdi insan unutmasa bence ve gerçekten o kdar mükemmel bi duygu ki insan herşeye razı olarak giriyo bu yola 🥰 İsteyen herkese nasip olsun
Merimericik Sunay10 aynı gerçekten ben de kızımda daha rahattım. Yürürken aşşa aşşa baskı yapıyo sancı oluyo kasılmalar vs. Hatta bi gün dedm acaba sancı mı nts girdim bişey yok😂 Normal demek ki. Sizin oğlunuz kaş yaşında?
cicegiburnundaanne Merimericik amin inşallah:) bi adet “Stres topu” çıkacak benden bu gidişle öyle görünüyor hahah
gokhande Merimericik en büyük 10 yaşında ortanca ekim de 8 olucak küçüğüm Aralık ayında 6 yaşında olucak 🥰
Merimericik gokhande gerçekten bu zaman da ödül almalısınız takdir ettim sizi 🥰 Sorulmaz ama merak çok fena hahah hepsi planlı mı?
Egekusumm 33+5 im ilk gebeliğim. haftaiçi çantamızı hazırladım ama bebek bezi depend gibi bir iki eksik kaldı onları da koyup kapatacağım inşallah🙏🏼 Park beşik almıştık eşim bugün kuralım diyor. O da tamamlanırsa bir tek oğluşu beklemek kalıyor☺️
Mmoommlife Merimericik Merhaba bizde 34+5 deyız Allaha şükür🤲🏻Artık yalancı sancılar yoklamaya başladı. Eylülün 2. Haftası dedı doktor doğum ıcın ama ben sezaryen ıstıyorım ıstege baglı ılk gebelıgım. İstege baglı sezaryen olabılıyorız degıl mı ozel hastanede?
gokhande Merimericik ahahahaa 😂 ben olsam bende merak ederdim 🤭 ilk ikisi planlı üçüncü plansız 4.planlı oldu 😬
Mhnds Merimericik bebişin çantası hazır bende önümüzdeki hafta sonu hazırlayacağım ev taşıma işim var hafta içi artık yerleşince ama yalancı sancım oluyor gece ara ara :)