Nursl1 Meltemiviyo
demek istediğimi anlamamışsınız. Kendinize sebep oluşturmayın diyorum. Evet nasıl bırakılır bilmiyorum 🤷 ama en azından beyninize bir sebep vermeyin, beyin çok değişik çalışıyor çünkü.. mesela bir şey anlatayım size.. doğumdan sonra doğum iznindeydim, maalesef bebeğim yoktu. Evde tek kahvaltı yapıyordum. Sonra kahvaltıda sıkılmayayım diye bi youtuber izlemeye başladım. 4 ay boyunca çoğunlukla kahvaltılarımda izledim kendisini. Sonra işe başladım. Aradan biraz zaman geçti ve bir akşam yemekten sonra video paylaşmış, izleyeyim dedim. İzlerken karnım acıktı( halbuki yeni yemiştim) kahvaltıda yediklerim aklıma geldi.. yani beynim o videolarla, kahvaltıyı bağdaştırmış ve video izliyorsun kahvaltı yapman lazım dedi. Anlatmak istediğim buydu yani.. umarım açık olmuştur.
Ayrıca bebeğimi 37+4 te kaybettim. Bunu da söyleyeceğim artk o kadar konuştum. Ölüm sebebi plasente dekolmanı yani plasentanın erken ayrılması. Bu durumu yaşayınca doktorun eşime ilk sorusu, sigara içiyor muydu? Olmuş. Dekolman sebepleri yazarsanız sigara, tansiyon ve pıhtılaşma eğilimi yazar. Bende pıhtılaşma eğilimi çıktı maalesef. Şimdi iğne kullanıyorum.