Merhabalar. Testlerimi yaptirmistim iki genımde pıhtılasma sorunum çıktı. Benim planımda sigarayı bırakıp hamile kalmak vardı. Ta ki öyle olmadı hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık hamileyim ilk 9 hafta hiç içmedim daha doğrusu hafta da 1 felan içiyordum şimdi günde 3 tane içiyorum. Kendime engel olamiyorum. Eşimle bir sıkıntım yok ama her şey eşle olmuyor biliyorsunuz ki insanlardan cok sıkıldım uzak kaldım memleketime gittim sigarayı orda icmedim yine buraya geldim durum yine aynı. Birakamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi bebeğime bunu yapmak hiç istemiyorum ama gercekten olmuyor gunde 1 2 paket icen biriydim simdi en fazla 3 oluyor kimi zaman icmedigimde oluyor😢 tecrübelerinize ihtiyacım var kendimi hiç iyi hssetmiyorum içmeyince sürekli eşimle kavga ediyorum ağlıyorum sürekli sinirliyim lanet bir durumun içerisindeyim😒 hayatında hic sigara icmemis insanlar burda lütfen ahkam kesmesin ben içen annelerden fikir istiyorum benim gibi olan var mı yardımcı olun. Pıhtılaşma olup sıgara ıcenler var mı neler yapıyorsunuz nasıl kurtulabilirim bundannn