Meleekdincc 40+3 şafak felan kalmadi artık salı gününe kadar geldi geldi gelmedi suni sancıyla baslatcaklar doğumu bu seneki bebisler pek nazlı gelmek istemiyorlar 😅
ElifBademmm Nil_ay iki gündür iyice bacaklarımda halsizlik var yorgunluk bi değişik oldum zorlanıyorum geceleri zaten uykum yok uyuyamıyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza 🤲
Happy_27 Evindarr aynıyız sizle hakkımızda hayırlısı ins çatı muayenesi oldunumzj doktor nırmal mı dedı yani
Ozlem_o6 Happy_27 bizimde bu ay sonu Allah nasip ederse. Kızım ters olduğu için sezeryan olucak gibi. Ama yılmadan hergun yuruyus yapıyorum normal doğuma dönsün diye.
DenizAsel AylinCk benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu ama bu sefer spinal olacak. Genel anesteziyi eskisi kadar uygulamıyorlarmış, annenin özel bir durumu olursa ya da zor durumda kalınırsa yapılıyormuş dedi doktorum
AylinCk DenizAsel aynen canım genelde bebeğe de narkoz gidiyormuş o yüzden spinal daha iyi hem normal doğum gibi o anlara şahitlik etmek çok güzel bence 😍😍
Symazturk Happy_27 doktorum 17 ağustosta normal doğum sürecine girmiş olacağız dedi programa göre Eylül annesi de olabilirim ama sanki ağustosun son haftası doğar galiba oğlum nedense bana öyle geliyor 😇