DenizAsel AylinCk benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu ama bu sefer spinal olacak. Genel anesteziyi eskisi kadar uygulamıyorlarmış, annenin özel bir durumu olursa ya da zor durumda kalınırsa yapılıyormuş dedi doktorum
Bengugiray Nghnyvz0408 ben de kısmetse 16sında sezeryan olcam. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Gururunannesi Nesvol bndee dün sancı şikayeti ile acile gittim adet sancısı gibi hafif hafif. Nst şiddetli sancı çıktı. 1 cm açılmam vardi. Rabbim yar yardımcımız olsun 😟
Guldi Son 14 - normal istiyorum bu defa, SSVD insallah 🙏🏻 Biran evvel kendi sancim gelirde, sezeryan olmam diye dua ediyorum.
2sy Happy_27 safak 17 gozukuyor ama ayin 12 ya da 13nde kavusacagiz sanirim 🥰 sabirsizlikla doktordan gun almayi bekliyorummm
Humanur2021 Happy_27 safak 2 ama ben doğumumu yaptım 🤣 3 Ağustosta geldi meleğim ♥️ ama burdan çıkamıyorum alıştım artık
Happy_27 Humanur2021 hayırlı olsun 😍 nırmal doğum ise tecrubelisinizdir bizede bahsedın tecrübenizden
Derensmom Happy_27 suan normal doğum gözüküyor sancı yok ağrım yok sanki 9 ay daha içeride kalacak gibi 😂😂
Kaderasl Lunayko benimde son 7 ama normal olacağı için beklemeye devam kızım naz yaptı gelmek istemiyor herhalde
Evindarr Kaderasl Ben de normal doğum yapacam Allah’ın izniyle 8 gün kaldı bakalım. 8 günün sonunda gelmezse kafayı yerim herhalde ☹️ çok istiyorum artık gelmesini
Happy_27 Gururunannesi bendede ara ara oluyo sancı bazen ayaklarım tutmıcak derecede çatı muayenesi var benım sizin oldumu bemımde Son 9 bakalım hayırlısı ins 🙏🏻