_Elifffffff_ Happy_27 son 5 gün ama hiç bir belirti yok her gün dua ediyorum sancim olsun diye 😁 rüyalarımda her gün doguruyorum🤣
Nghnyvz0408 ElifBademmm bende 16 ağustos da sezeryan olcam inşaallah hepimize kolay doğum nasip etsin rabbim🤲🌸🌸
Bengugiray Nghnyvz0408 ben de kısmetse 16sında sezeryan olcam. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
litwine Happy_27 son 11 gün 18 ağustos 🤍hala hastane çantası hazırlamadım bu hafta hazırlarım inşallah sezeryan olacak bakalım hiç ameliyat olmadım korku heyecan mutluluk her duygu var 😂
Derensmom Happy_27 suan normal doğum gözüküyor sancı yok ağrım yok sanki 9 ay daha içeride kalacak gibi 😂😂
hepoyleolurzaten Happy_27 uygulamaya göre son 23 🥰 ama 36+lardan beri günün bazı zamanları yalancı sancılarım oluyor 🤷🏻♀️
Happy_27 Nil09 benımde cuma günü çatı muayenesi var son 9 benımde bakaklım kısmet siz oldunuzmu çatı muayenesi
DenizAsel AylinCk benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu ama bu sefer spinal olacak. Genel anesteziyi eskisi kadar uygulamıyorlarmış, annenin özel bir durumu olursa ya da zor durumda kalınırsa yapılıyormuş dedi doktorum
Gururunannesi Nesvol bndee dün sancı şikayeti ile acile gittim adet sancısı gibi hafif hafif. Nst şiddetli sancı çıktı. 1 cm açılmam vardi. Rabbim yar yardımcımız olsun 😟
Guldi Son 14 - normal istiyorum bu defa, SSVD insallah 🙏🏻 Biran evvel kendi sancim gelirde, sezeryan olmam diye dua ediyorum.