Esraali Glcn22 günde kac kere soğuk suya giriyorum babaannem gibi elimde kolonya ayakalrım döke döke bi hal oldum 😁😁
Syma-ma Esraali yok ya ebeye sordum hemen doktora çıkmadan sancı yok dedi kızın gelmeye niyeti yok galiba dedim şimdilik öyle diyo 🤣
ElifBademmm Esraali maşaallah sağlıkla gelsin inşaallah. Bende 37+0 bugün itibariyle dünden beri bacaklarımda ağrı gibide değil yorgunluk halsizlik var yeşilimsi akıntım vardı azaldı şükür. İlk doğumda yaşamamıştım bunları bu hamilelik beni yoruyor gerçekten.
Esraali ElifBademmm cok gecmiş olsun keşke agrısız sızısız gecse ama az kalmış bebeğiniz saglıkla gelsin 🥰
ElifBademmm Esraali amin inşaallah hepimize sağlıkla gelsin yavrular. Bacakla ilgili bu durumlar normalmi acaba ilk defa yaşıyorum sizin tecrübeniz benden çok?
Yamacin-Annesi Esraali çok az kalmış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 Alalhim bizede nasip etsin o günlere gelmeyi🙏
Zezz Yamacin-Annesi geliyorsun siz kac haftasiniz bilmiyprum ama son ay gecmiyo nefes alamamak panik yapiyor bende ve dogum korlus8 sezeryanmi spinal mi olsa hangisi biz8m icin iyo bilmiyprum
Yamacin-Annesi Zezz 13 haftaliğım cok erken daha ama işte insan biran önce doğsun istiyor sizde kormayin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏