Bebegim4 Zynpksmrekz çekiniyorum ben onları kullanmaya ya günde 4 5 kere iç çamaşaırı değiştiriyorum 😂
Zynpksmrekz Bebegim4 ben hamile kalmadan öncede kullandım şimdide kullanıyorum sorun yaşamdım daha hiç tabi bünye meselesi 😀
Zynpksmrekz Bebegim4 kalp çarpıntısı bende sıcaktan be kan basıncı yükseldiği için oluyormuş doktor normal dedi kan tahlilini ayda bir vermeye gerek yok ya sen doktora endişelerini söylersin o yönlendirir zaten. Doktorum ben çok ayağa kalkmıyorum diye randevuyu ona göre ayarlıyor çok sık çıkma sende istersen yine danış da 😞 sarımsak olayını da sor bence sonra tansiyon olayı olmasın
elfcaglar1 Zynpksmrekz bende sürekli bacaklarımı kapalı tutma olayı başkadı o yüzden hep nemlemiyo terden bu kezde acaba suyum mu geliyo diyorum sürekli değiştiriyorum ama nafile
Bebegim4 Zynpksmrekz gerçi zaten düşük tansiyonum 8,4 8,5 civarıydı adalat içiyorum ya günde 4 tane düşürüyo normalde enfeksiyon olan biri değilim kanda çok nadir görmüşümdür ama çekiniyo insan bu Serkajdan dolayı 32 kadar sağlam gitsek 😂
Zynpksmrekz elfcaglar1 o kadar kasma canım kendini zihnini rahat bırak biraz yapma daha çok yıpranırsın.
elfcaglar1 Bebegim4 Bebegim4 sanki az bacağımı açınca bi şey olacakmış gibi gece uyanıp kontrol falan ediyorum 😂😂
Zynpksmrekz Bebegim4 benim de kanım sanki habire enfeksiyon üretiyor kendimi bildim bileli öyle doktora da gittim bişey yok 😀
Bebegim4 Zynpksmrekz bide ve doktora ne olur ne olmaz fitil yazsın şüphede kalırım alırım diye enfeksiyon için fitil yazdırdım 😂
Zynpksmrekz elfcaglar1 hepsini izledim sırayla izleyebilirsin 😀😀😀 öyle de böylede gidiyor the100 vardı güzeldi o filmler var çok güzel ne tür şeyler seversin. Bilmiyorum ki 😀