Bebegim4 Zynpksmrekz benimde kalbimde çarpıntı var ama kanım çok düşük o mu etkiliyor bilmiyorum bende Serkajdan 2 hafta önce idrar kültürü verdim temizdi ama 19 randevum var o zaman ikisini de tekrar vereyim bi ne olur ne olmaz diye ayda bir mi vermek gerekir yatıyoruz diye korkuyorum hastaneye gitmeye ya endokrine de gitmem gerekir normalde benim tsh ve şeker kontrolü için ama uzak hastane nasıl yapıcam bilmiyorum bende bide sarımsak yutmak da kanda ki enfeksiyonu alıyomuş önlüyomuş onu denicem sabah akşam önlemek amacı ile
Zynpksmrekz Bebegim4 kalp çarpıntısı bende sıcaktan be kan basıncı yükseldiği için oluyormuş doktor normal dedi kan tahlilini ayda bir vermeye gerek yok ya sen doktora endişelerini söylersin o yönlendirir zaten. Doktorum ben çok ayağa kalkmıyorum diye randevuyu ona göre ayarlıyor çok sık çıkma sende istersen yine danış da 😞 sarımsak olayını da sor bence sonra tansiyon olayı olmasın
Zynpksmrekz elfcaglar1 jelle yıkıyorum çok içine sürmeden hem yumuşacık yapıyor hemde koku yapmıyor mendili de ara ara kullanıyorum.
Bebegim4 Zynpksmrekz çekiniyorum ben onları kullanmaya ya günde 4 5 kere iç çamaşaırı değiştiriyorum 😂
Zynpksmrekz Bebegim4 ben hamile kalmadan öncede kullandım şimdide kullanıyorum sorun yaşamdım daha hiç tabi bünye meselesi 😀
elfcaglar1 Zynpksmrekz bende sürekli bacaklarımı kapalı tutma olayı başkadı o yüzden hep nemlemiyo terden bu kezde acaba suyum mu geliyo diyorum sürekli değiştiriyorum ama nafile
Bebegim4 Zynpksmrekz gerçi zaten düşük tansiyonum 8,4 8,5 civarıydı adalat içiyorum ya günde 4 tane düşürüyo normalde enfeksiyon olan biri değilim kanda çok nadir görmüşümdür ama çekiniyo insan bu Serkajdan dolayı 32 kadar sağlam gitsek 😂
Zynpksmrekz elfcaglar1 o kadar kasma canım kendini zihnini rahat bırak biraz yapma daha çok yıpranırsın.
elfcaglar1 Bebegim4 Bebegim4 sanki az bacağımı açınca bi şey olacakmış gibi gece uyanıp kontrol falan ediyorum 😂😂
Zynpksmrekz Bebegim4 benim de kanım sanki habire enfeksiyon üretiyor kendimi bildim bileli öyle doktora da gittim bişey yok 😀
Bebegim4 Zynpksmrekz bide ve doktora ne olur ne olmaz fitil yazsın şüphede kalırım alırım diye enfeksiyon için fitil yazdırdım 😂
Zynpksmrekz elfcaglar1 hepsini izledim sırayla izleyebilirsin 😀😀😀 öyle de böylede gidiyor the100 vardı güzeldi o filmler var çok güzel ne tür şeyler seversin. Bilmiyorum ki 😀