BusraHamdi EbruSevincTekin cok degil 2 kilo almışın fazla almamissin ki 😊 ama belli olmaz tabi bunyeden bünyeye fark ediyo ilerde ne olcaz bilmiyoz 😕😂
GokceKaratasAcar BusraHamdi 38 haftamızdayız gerçekten doğursam iyi olacak yoksa herşeyi yemeye devamm etmekten daha çok kilo alıcam 😍🙄🙈
BusraHamdi DilekAlkanat birseyler vardı yine sadece kemik değildim canım 😂😂 ama evlendikten sonrada biraz almak istedim bebis sayesinde alıyorum 😇🙈
humaninannesi61 53 kiloyla hamile kaldım. 1. Ayımdan sonra bulantılarım başladı. 4. Ayıma kadar 50 kiloya düştüm. Şuan 31+1’im 67 kiloyum 😌🤰🏼
AsyeNarSusam 64 kiloyla hamile kaldım 29+3 haftadayım 73 kilo oldum son 2 ay kritik oluyor inşallah 80 i aşmadan doğurmayı başarabilirim 🙄
feymu14 73 ile hamile kaldım çnce 71 e düştüm şimdi 83 oldum 31 haftalık hamileyim çok gibi geliyor bana çok mu sizce
pamuksekerinannesi BusraHamdi Ay ne güzel erkenden bitmiş.. Ben 16.haftama geldim öyle bitti.. Ama doktorumunda dediği gibi hamilenin rahatı olmuyor.. Bişey bitiyor bişey başlıyor.. Allah büyük dert vermesin gerisi önemli değil 🤗