BusraHamdi 1PrensAnnesi valla ben almak istiyorum biraz Tombik olayım 😇😅 hiç şikayetçi değilim kilo alisimdan
BusraHamdi Caglayener nasıl oluyor öyle 😅 aslında sen veriyorsun ama bebek alıyor biraz biraz oyle dengede tutuyorsunuz herhalde toplam kilonuzu😂
Caglayener BusraHamdi kesinlikle öyle düşünüyorum bende doğru düzgün bi şey yiyemiyorum zaten kilo verdim gibi gözüküyo hatta ama aynı meğer 😂
BusraHamdi DilekAlkanat 44 kilo olunca insan kilo almaktan hiç şikayetçi olmuyor 😅 hatta vermek bile istemiyorum aldigim kiloları
pamuksekerinannesi BusraHamdi Çok şükür mide yanmalar dışında iyi gidiyor cnm.. Uyku problemi yaşıyorum önceleri çok uyurdum şimdi az uyuyorum anlamadım gitti 😂 Senin nasıl gidiyor minnoşcukla😍
Belkisbelo BusraHamdi bugün hastaneye gittim doktora sordum öncesinde yakinimiz yanimizda olabiliyor sıkıntı olmuyormus.
BusraHamdi pamuksekerinannesi bulantım biraz oldu geçti sonrasında agzimda surekli acı bir tat vardı oda geçti çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok 😊
pamuksekerinannesi gizemgnll Maşallah Subhanallah Nazar değmesin🙏 Hiç öyle deme ben 47 kiloyla evlendim 1 sene de 8 kilo aldım 55 ile hamile kaldım😞😞😞
pamuksekerinannesi BusraHamdi Ay ne güzel erkenden bitmiş.. Ben 16.haftama geldim öyle bitti.. Ama doktorumunda dediği gibi hamilenin rahatı olmuyor.. Bişey bitiyor bişey başlıyor.. Allah büyük dert vermesin gerisi önemli değil 🤗