BusRAmazan 54 kiloyla hamile kaldım 28+2 haftalıqim 66 olmuşum 12 kilo aldım bu qidisle doquma kadar 30 olucam sanırım 😣
Saadet anneninbiri dert etme bende aynı 😂 73.6 ile hamile kaldım 70 düştüm 11+1 haftaligim ama mide bulantilrim azaldı bundan sonra kilo alırım ve çok çabuk kilo alıyorum
BusraHamdi DilekAlkanat birseyler vardı yine sadece kemik değildim canım 😂😂 ama evlendikten sonrada biraz almak istedim bebis sayesinde alıyorum 😇🙈
Burcuk BusraHamdi 55le kaldım 25+6yım 7 kilo aldım ama ilk 3-4 ay hiç kilo almadım. Kahvaltıyı çıkardım. Bazen akşamları da çıktı. Kusma bitince direk kilo aldım ama yediklerime dikkat etseymişim bu kadar kilo almazmışım .. herkes ye ye dediği için psikolojik olarak çok yemişim doymuyorum sanmışım.
BusraHamdi Burcuk evet öyle bir şey var milletimizde hamilesin sen ye iki canlisin sen ye ye Allah ye nereye kadar 😕😂
Burcuk Prensm üf aynısı bende de oldu işte. Canım dikkat et sen yine de.. son üç ay hiçbir yemesen bile kilo alıyorsun... başlarda dikkat edilecek ki sonrası kolay geçsin
Prensm Burcuk Zaten aslında öyle çok fazla yemiyorum ama ayda düzenli 2 kilo alıyorum doktorumda son aylar daha çok alırsın dedi bakalım😒 Son 3 ayın içindeyim 🙈 Herşey yavrular için ☺😍
Beycan Bende 63 ile kaldım hala aynıyım 9+4 🤰🏻benimde.ilk aylarda kilo almamamız lazım kızlar son 3 ay 5 er 5 er alıyoruz yapıyla da alakalı tabi önemli olan bebişlerimizin sağlığı 👼🏻🤗
JuniMom Bende 48le hamile kaldım hala bu kilodayım. Bugün 13+1 haftalık olduk. Nezaman kilo almaya başlarım acaba :/
BusraHamdi JuniMom herkesin değişiyor 😇 3. Aya girdim girecem 3 kilo aldım bundan sonra nolur bilmem 😂
Esranur 69la hamile kaldm 65 e dustum cok asiri bulanti yasadm bundan sonra alirim heralde biraz hafifledi bulantilar 12+6 haftalik
BusraHamdi Esranur alırsın artık bulantıların geçtikçe 😇 Allah bulantı çeken annelerin yardımcısı olsun 😍🙊