BusraHamdi MerveBasknpek ah şu daha doğmadan inat eden bebisler😂 sağlıcakla olsun inşallah 😊 cinsiyet nedir
MerveBasknpek BusraHamdi aynen öyle vala pazartesiye kadar açılma oldu oldu olmazsa salı yada Çarşamba sezaryana alıcaklar 😔 kız olucak inşallah
1PrensAnnesi BusraHamdi valla ilk 5ay hiç almadım son 3,5 ayda aldım 6yıda 😍 her bünye farklı işte cnm balık etliler çok almıo hamilelikte
BusraHamdi 1PrensAnnesi valla ben almak istiyorum biraz Tombik olayım 😇😅 hiç şikayetçi değilim kilo alisimdan
BusraHamdi Caglayener nasıl oluyor öyle 😅 aslında sen veriyorsun ama bebek alıyor biraz biraz oyle dengede tutuyorsunuz herhalde toplam kilonuzu😂
DilekAlkanat 67kg ile kaldim 14+5im 70kg Tamda kilo vermeye karar verdigim donemde hamile oldugumu ogrendim ve dogumdan sonra daha zor olcak kilo vermk 😔
BusraHamdi DilekAlkanat 44 kilo olunca insan kilo almaktan hiç şikayetçi olmuyor 😅 hatta vermek bile istemiyorum aldigim kiloları
gizemgnll pamuksekerinannesi zaten kilo almaya uğrasıyodum 1 senedir bi kilo bile alamadıö, hamilelik sayesinde alabiliyorum artık 🙂
Saadet anneninbiri dert etme bende aynı 😂 73.6 ile hamile kaldım 70 düştüm 11+1 haftaligim ama mide bulantilrim azaldı bundan sonra kilo alırım ve çok çabuk kilo alıyorum
Clover BusraHamdi ben yazayim konu kapansin😜😜kucuk kucuk kglar herkeste.ben 83.5tum hamile kaldim🤦🏻♀️🤦🏻♀️27 haftaligim 87kg suan😃😃
pamuksekerinannesi gizemgnll Maşallah Subhanallah Nazar değmesin🙏 Hiç öyle deme ben 47 kiloyla evlendim 1 sene de 8 kilo aldım 55 ile hamile kaldım😞😞😞